mattiabe Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 witam serdecznie. bardzo zaciekawiła mnie ta meganka. http://otomoto.pl/renault-megane-1-6-101tys-m-alu18-jedyna-taka-C31022271.html . czy ktoś może oglądał ją bądź cokolwiek o niej wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funky666 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 (edytowane) Nie wiem, czy taka informacja Cię usatysfakcjonuje, ale to jest agrotuning na potęgę :) Poza tym 18" do 1.6? Podejrzewam, że komfort jazdy żaden (na szczęście chociaż rozmiar w miarę dobrze dobrany). Edytowane 21 Stycznia 2014 przez Funky666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbymasz Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Witam. Na oko ładnie się prezentuje,alusy dla zachęty kupna,ale nic o wyposażeniu auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 wygląda jakby miała z 200 kuni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maiki31 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Ogłoszenie pojawia się już od dłuższego czasu, widziałem je jakieś 3 m-ce temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebrus Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 (edytowane) Byłem, oglądałem. Lakier na całym samochodzie oryginalny. Przebieg sprawdzany w aso - prawdziwy. Dokładki montowane w niemczech w Renault.do wymiany rozrzad-5 lat.opony może na sezon wystarczą, jedna felga lekko drapnięta. ogólnie ładny i zadbany egzemplarz. Dlaczego nie kupiłem? Samochód "siedzi" naprawdę nisko, niżej niż się spodziewałem, poza tym sprzedający to mało kulturalny typ:) Dodatkowo,samochód zastawiony jest kilkoma innymi, mimo że zapowiadałem się wcześniej, gość nie odstawił aut i tym samym nie umożliwił jazdy próbnej!!!! Jeszcze jedno-samochód jest nie opłacony aczkolwiek po zdecydowaniu się na zakup gość dokonuje wszystkich opłat. Edytowane 23 Stycznia 2014 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi