zawisza1980 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Swojego czasu jak u mnie padło immo to zakupiłem zestaw startowy (BSI+ komputer silnika) za 250zł z wysyłką. Fak, że problem z immo może wrócić :!: ale to już nie moje zmartwienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peugeot206.88 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Mi wczoraj padło też immo , byłem w sklepie wychodzę włączam zapłon i miga intensywnie czerwona kontrolka , auto nie odpala , Co tu zrobić ? Rocznik auta to końcówka roku 99 Scenic I 1.6 16v . Stało mi sie to pierwszy raz i nie wiem co z tym robić , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Przytrzymaj przycisk na pilocie około 15 sekund. Ponoć to jest sposób na przyuczenie radiówki. (jest temat na forum dotyczący tej wersji i tam jest więcej opisane) Nie gwarantuję że pomoże ale warto spróbować. Edytowane 1 Grudnia 2014 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peugeot206.88 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Sprawdzałem I nadal nie działa, kontrolka nadal miga intensywnie, co robić zaufać elektrykowi?, Dodano: 03 gru 2014 - 10:04 Dziś dzwoniłem do elektryka co z moim autem, odp, 2 kluczyki sprawne ,aczkolwiek po wpisaniu kodu auto nie odpala , powiedział ze ja mam już kod 12 pinowy . Co wy na to ? Nadal mam czekać na wiadomości od elektryka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Popatrz w ten temat, dotyczy meganki ale problem identyczny i przeczytaj kilka ostatnich postów: http://megane.com.pl/topic/46063-budowa-i-dzialanie-kluczyka-radiowego/page__st__60__p__415113#entry415113 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peugeot206.88 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 To może inaczej, z innego auta co bym musiał kupic aby auto odpaliło Komputer+BSI wystarczy ? czy najlepiej cały komplet z innego auta z tym silnikiem ? Dodano: 10 gru 2014 - 10:26 Wywalone immo , Auto pali . Tyle w temacie można zamknąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Jaki koszt usunięcia immo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peugeot206.88 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 300zł PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi