Prezes Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Właśnie się bardzo :evil: Chciałem zrobić fotodokumentację o miejscu włącznika stukowego i filtra i ZONK. Alem się :evil: :evil: :evil: ;-) Albo spadła albo się urwała linka od klapy silnika, a jeszcze godzinkę temu wlewałem płyn do spryskiwaczy :-( Przy rączce nic nie widać bo już zdeczko ciemnawo a że byłem chory to mi się nie chce tyłka odmrażać Kuchnia jak się teraz tam dostać ;-) Chyba trza znowu kanału szukać ;-) Lub poczekam, :-? bo lada chwila do 2 tyg. wymiana oleju - filterka mnie czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Ja u siebie miałem popękaną atrapę na masce więc się nie czaiłem tylko wyrwałem ją i miałem dostęp do zamka. No ale bez zniszczeń to chyba tylko od spodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Ja mam całą i niech długo taka zostanie, a najlepiej na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Robert__ Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Wiem że jakoś od spodu autka da sie to zrobić , ja na szczeście nigdy nie miałem takiego przypadku, ale da się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 musisz odkręcić tę osłonę pod chłodnicą od spodu auta bo inaczej się nie dostaniesz no chyba że wyrwiesz atrapę ( aż mnie ciary przeszły) (lepiej tego nie ró :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 no chyba że wyrwiesz atrapę ( aż mnie ciary przeszły) (lepiej tego nie ró :-P No co ty, taki mord robić :) Może koledzy w ASO znają inny sposób na to. Obaczymy jak podjadę z olejem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lapa Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Ja miałem to tydzień temu w MII. W serwisie wyjeli te czarne kratki i jakos tamtędy się dostali. Później się okazało, że linka w MII jest z 2 części i na tym łaczeniu coś się spieprz....ło. Panowie z serwisu zrobili to bez wymiany części na tzw prowizorkę i teraz działa. Przy okazji Zdunek w Gdyni zebrał u mnie plusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha020 Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 jeśli macie dostęp do kanału samemu to sie zrobi prosta sprawa odkeca się atrape od spodu i wciskamy ręce ściągamy taki plastik z zamka jest na zatrzaskach i jest wszystko na werrzchu srubokrętem pogrzebiecie i sie otworzy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Po długich bojach udało się otworzyć. Niestety jak to się mówi upierniczyła się przy samej "D" Zanim się kupi to trzeba wiedzieć, że są dwa rodzaje linek a konkretnie to chyba chodzi o końcówkę - mocowanie do zamka. Zamieszczam kilka fotek tej końcówki oraz doraźny patent na otwieranie maski. ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 jak rozumiem to sterczące coś to to jest ten patent pomysłowo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgadza się - rozwiązanie tymczasowe coby w razie czego dało się otworzyć maskę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 a jak go zamontowałeś pod maską bez otwierania maski? od spodu? rzeczywiście masz rację już o tym napisałeś...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Widać niedokładnie przeczytałeś ;-) Zobacz pierwsze zdanie. "Po długich ...... " Otworzyliśmy i nawet cały zamek wymontowałem coby wyciągnąć ten "skobel" cobym wiedział jaką linkę trza nabyć ;-) Oraz zamontowałem przewodzik (widoczny na zdjęciu) do tymczasowego otwierania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 zgrabne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delongi Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 a ja ma inny paten otworzenie zajmuje max 30s. Jutro zamieczczę zdjęcie. wygiołem sibie sztywny drucik i wkładam od przodu. ciężko to opisać ale jutro dam foto to zobaczycie. Bez kanału , odkręcania atrap itp. Nawet moja kobieta otwiera bez problemu:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi