szafran29 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Witam wczoraj podczas dłuższej jazdy zapaliła mi się żółta kontrolka silnika w scenicu. Po podłączeniu pod komputer wskazało błędy air bag każdy jeden, abs, hvac z tego co się zorientowałem to chodzi o klimatyzację. Po zapaleniu kontrolki auto dalej normalnie jechało i wszystko działało jak wcześniej. Czy są one jakoś powiązane? Nigdy wcześniej po podłączeniu pod komputer żadnych błędów nie wskazywało. Nie da się też ich wykasować programem ddt2000. Co to może być? Dołączyłem zapis pliku z programu Failures_2014-02-02T18-48.xml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Pytam na wszelki wypadek, próbowałeś kasować na zgaszonym silniku czy odpalonym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Kolego szafran29 załączony plik da się jedynie otworzyć w DDT2000, oczywiście da się to otworzyć np. notatnikiem widosianym, ale wiadomo z tego co nic. Wrzuć zrzut ekranu, będzie przynajmniej wiadomo o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafran29 Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 ok wieczorem wrzuce Dodano: 03 lut 2014 - 13:25 próbowałem skasować i tak i tak ale nic to nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi