Danielossss Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Informacja: Kilkanaście minut temu ok. 20:05 nie działało mi forum. Reszta internetu działała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Informacja: Kilkanaście minut temu ok. 20:05 nie działało mi forum. Reszta internetu działała. Rano. Ok. 6:15 też :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Rano. Ok. 6:15 też Ale tu chodzi chyba o problemy z forum. Mi działało zawsze oprócz dzisiejszego przypadku, więc myślałem, że informacja może być pomocna dla Adminos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Mi działało zawsze oprócz dzisiejszego przypadku Dokładnie, mi też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 20:38 też nie działało forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 28 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Panowie, zglaszajcie kazdy problem, to dla mnie bardzo istotne. Najprawdopodobniej przeniose forum na progreso.pl chyba najbardziej stabilne rozwiazanie, poza tym dostalem udalo mi dostac znizke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 swietna wiadomosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 29 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Posprawdzajcie nowy serwer, jak Wam chodzi, jak szybko laduja sie strony: wgralem nawet juz forum http://megane.ruzam.civ.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 srednio 0,3-0,4s zdaje mi sie ze to niezle... i chyba ogolnie szybciej niz na obecnym serwerze dziala. tylko nie wiem ile w tym szybkosci rzeczywistej a ile z powodu braku postow, tematow,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 O ok. 18 też na kilka minut brakowało mi forum (reszta internetu działała). Admini- robiliście jakieś modyfikacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 5 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Tez widzialem, ze forum i reszta moich stron znikla. Robie co moge, zeby forum bylo online. Niestety to juz nie zalezy ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 to chyba host cos kombinowal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 No i znowu sie zaczyna, problemy z hostingiem :-( Kurcze juz powoli mnie nerwica bierze. Korzystam jeszcze z serwera w USA i tam wszystko stabilniej, ale wolniej chodzi niz na obecnym serwerze, na ktorym lezy forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Dziś znowu miałem problemy z wejściem. Adminie- podziałaj z tym! zdrówko :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Mi czasami wyświetla komunikat o błędzi przy wysyłaniu odpowiedzi - ale wisdomość przy ponownym wejściu jest. Ran into problems sending Mail. Response: 550 in your email client. [ Dodano: 2006-11-27, 12:29 ] no i dopadło mnie przed chwilką. Po ogólnych tematach chodzi a do konkretnego nie da się zaglądnąć. :evil: Nie udało się nawiązać połączenia Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem megane.ruzam.pl. * Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut. * Jeśli nie możesz otworzyć żadnej strony, sprawdź swoje połączenie sieciowe. * Jeśli Twój komputer jest chroniony przez zaporę ogniową lub serwer proxy, sprawdź, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi