olo2oo1 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 aż z kapci wyskoczył a z tego to nie ma się co śmiać... auć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 z tego to nie ma się co śmiać Czemu nie, z cudzej głupoty można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Hahahaha, leże ad linka Tomka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alien256 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=J5yV8R39sRM http://www.youtube.com/watch?v=BWk57tFyNx8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo2oo1 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 techno jeep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 nie wiem czy były już te linki ale dodam http://www.youtube.com/watch?v=94i0VQfZjX8...feature=related no i ta reklama mi się rzuciła przypadkiem :( : jeszcze skecz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 To będzie najlepszy dział Zobaczcie na przebieg pod maską. Przed wjazdem do Polski i po przekroczeniu granicy :( http://moto.allegro.pl/item900903393_renau...01r_okazja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 zawisza1980, nie wierzę,że handlarz taki głupi jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 A może to data następnej wymiany rozrządu Swoją drogą dti 80KM w 2001 roku, rzadko spotykane :-o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Raz widziałem ogłoszenie z autem z Angli. Na ogólnym zdjęciu wycieraczki były po prawej stronie a na zdjęciu sinika po lewej. To samo było z licznikiem. Jak zapytałem sprzedającego dlaczego tak to odpisał, że nie miał czasu zrobić zdjęcia silnika i wstawił jakieś z sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo2oo1 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 leże http://www.allegro.pl/item897049350_okazja...garazu_bcm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 olo2oo1, Dobre :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo2oo1 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 co wyjdzie z połączenia murzyna i ośmiornicy? nie wiem, ale będzie cholernie szybko zbierało bawełnę *** Na bezludnej wyspie znalazł się facet, pies i świnia. No i mieszkali sobie tak razem przez rok, wreszcie facet odczuwając nieprzeparty zew natury postanowił dobrać się do świni. Ale co się do niej zabierał, to pies go gryzie w d**ę... Nic nie pomogło przekonywanie psa, że chyba lepiej ze świnią, jak z psem... Aż pewnej nocy usłyszał facet krzyk kobiety. Przybiegł na plażę i w ostatniej chwili uratował całkiem, całkiem babeczkę. Ona mówi: -Ponieważ mnie uratowałeś, zrobię dla ciebie wszsytko... -Dobra, weź tego psa i idź z nim na spacer. *** Pewien rosyjski naukowiec wszedł na dach budynku z kotem i latarką. Latarkę włączył i razem z kotem rzucił ją na dół. Jedno i drugie uderzyło w ziemię równocześnie Wnioski: Kot podczas spadku swobodnego osiągnął prędkość światła :( *** W Polsce na budowie pracuje murzyn. Pech chciał ze ostatniego dnia pracy przewróciło się rusztowanie i ucięło mu 2 palce (wskazujący i środkowy) u prawej dłoni. Ale ze murzyn nie był taki głupi to zabrał oba palce i poleciał do szpitala (bo przecież teraz przyszywają takie rzeczy). Lekarz jednak mu mówi: - Niestety te palce są nie do uratowania. Ale ma pan szczęście bo mamy 2 białe palce. Chce je pan? - Ok lepiej 2 białe niż żadne. Przyszyli mu te palce i zadowolony murzy wraca do domu autobusem trzymając się rurki. Na którymś z kolei przystanku wsiada żul, patrzy na czarnego ze zdziwieniem i zagaduje: - Wdzie że pan kominiarz od dziewczyny wraca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Na dyskotece Jasiu podchodzi do siedzącej dziewczynki i pyta: - Zatańczysz? - Tak. - To dobrze bo nie mam gdzie usiąść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi