Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Humor

DrNO

Rekomendowane odpowiedzi

To będzie najlepszy dział <ok> Zobaczcie na przebieg pod maską. Przed wjazdem do Polski i po przekroczeniu granicy :( http://moto.allegro.pl/item900903393_renau...01r_okazja.html

A może to data następnej wymiany rozrządu <ok>

Swoją drogą dti 80KM w 2001 roku, rzadko spotykane :-o

Raz widziałem ogłoszenie z autem z Angli. Na ogólnym zdjęciu wycieraczki były po prawej stronie a na zdjęciu sinika po lewej. To samo było z licznikiem. Jak zapytałem sprzedającego dlaczego tak to odpisał, że nie miał czasu zrobić zdjęcia silnika i wstawił jakieś z sieci <ok>

co wyjdzie z połączenia murzyna i ośmiornicy?

nie wiem, ale będzie cholernie szybko zbierało bawełnę <ok>

Na bezludnej wyspie znalazł się facet, pies i świnia. No i mieszkali sobie tak razem przez rok, wreszcie facet odczuwając nieprzeparty zew natury postanowił dobrać się do świni. Ale co się do niej zabierał, to pies go gryzie w d**ę...

Nic nie pomogło przekonywanie psa, że chyba lepiej ze świnią, jak z psem... Aż pewnej nocy usłyszał facet krzyk kobiety.

Przybiegł na plażę i w ostatniej chwili uratował całkiem, całkiem babeczkę. Ona mówi:

-Ponieważ mnie uratowałeś, zrobię dla ciebie wszsytko...

-Dobra, weź tego psa i idź z nim na spacer.

Pewien rosyjski naukowiec wszedł na dach budynku z kotem i latarką.

Latarkę włączył i razem z kotem rzucił ją na dół. Jedno i drugie uderzyło w ziemię równocześnie

Wnioski:

Kot podczas spadku swobodnego osiągnął prędkość światła :(

W Polsce na budowie pracuje murzyn. Pech chciał ze ostatniego dnia pracy przewróciło się rusztowanie i ucięło mu 2 palce (wskazujący i środkowy) u prawej dłoni. Ale ze murzyn nie był taki głupi to zabrał oba palce i poleciał do szpitala (bo przecież teraz przyszywają takie rzeczy).

Lekarz jednak mu mówi:

- Niestety te palce są nie do uratowania. Ale ma pan szczęście bo mamy 2 białe palce. Chce je pan?

- Ok lepiej 2 białe niż żadne.

Przyszyli mu te palce i zadowolony murzy wraca do domu autobusem trzymając się rurki.

Na którymś z kolei przystanku wsiada żul, patrzy na czarnego ze zdziwieniem i zagaduje:

- Wdzie że pan kominiarz od dziewczyny wraca :)

Na dyskotece Jasiu podchodzi do siedzącej dziewczynki i pyta:

- Zatańczysz?

- Tak.

- To dobrze bo nie mam gdzie usiąść.