Robak Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 nauka pompek hihihi http://www.rafal.waw.pl/filmy/pompka/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienek Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Parę dni temu dostałem list od Babci. Oto fragment: Któregoś dnia poszłam do miejscowej księgarni katolickiej i ujrzałam naklejkę na zderzak z napisem: " ZATRAB, JEŚLI KOCHASZ JEZUSA". Akurat byłam w szczególnym nastroju, ponieważ właśnie wróciłam ze wstrząsającego występu chóru, po którym odbyły się gromkie, wspólne modlitwy - więc kupiłam naklejkę i założyłam na zderzak. Jak dobrze, że to zrobiłam!!! Co za podniosłe doświadczenie nastąpiło później! Zatrzymałam się na czerwonych światłach na zatłoczonym skrzyżowaniu i pogrążyłam się w myślach o Bogu i o tym, jaki jest dobry... Nie zauważyłam, że światła się zmieniły. Jak to dobrze, że ktoś również kocha Jezusa, bo gdyby nie zatrąbił, nie zauważyłabym... a tak odkryłam, że MNÓSTWO ludzi kocha Jezusa! Więc gdy tam siedziałam, gość za mną zaczął trąbić, jak oszalały, potem otworzył okno i krzyknął: " Na miłość boską! Naprzód! Naprzód! Jezu Chryste, naprzód!" Jakimże oddanym chwalcą Jezusa był ten człowiek! Potem każdy zaczął trąbić! Wychyliłam się przez okno i zaczęłam machać i uśmiechać się do tych wszystkich, pełnych miłości ludzi. Sama też kilkakrotnie nacisnęłam klakson, by dzielić z nimi tę miłość! Gdzieś z tyłu musiał być ktoś z Florydy, bo usłyszałam, jak krzyczał coś o "sunny beach". Ujrzałam innego człowieka, który w zabawny sposób wymachiwał dłonią, ze środkowym palcem uniesionym do góry. Gdy zapytałam nastoletniego wnuka, siedzącego z tyłu, co to może znaczyć, odpowiedział, że to chyba jest jakiś hawjest jakiś hawajski znak na szczęście, czy coś takiego. No cóż, nigdy nie spotkałam nikogo z Hawajów, więc wychyliłam się z okna i też pokazałam mu hawajski znak na szczęście. Wnuk wybuchnął śmiechem ... Nawet jemu podobało się to religijne doświadczenie! Paru ludzi było tak ujętych radością tej chwili, że wysiedli z samochodów i zaczęli iść w moim kierunku. Z pewnością chcieli się wspólnie pomodlić, lub może zapytać, do jakiego Kościoła należę, ale właśnie zobaczyłam, że mam zielone światła. Pomachałam więc do wszystkich sióstr i braci z miłym uśmiechem, po czym przejechałam przez skrzyżowanie. Zauważyłam, że tylko mój samochód zdążył to zrobić, bo znowu zmieniły się światła - i poczułam smutek, że muszę już opuścić tych ludzi, po okazaniu sobie nawzajem tak pięknej miłości; otworzyłam więc okno i po raz ostatni pokazałam im wszystkim hawajski znak na szczęście, a potem odjechałam. Niech Bogu będzie chwała za tych cudownych ludzi!!! no i do tego ale wypadek http://i16.tinypic.com/4l80h9d.jpg : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaha Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 O kurcze a myślałem, że to się robi w ubojni a wystarczy biedne ptaki wypuścić na pasy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Najsmutniejsze jest to ze to tylko panowie od transportu i pewnie aby nie oberwac od szefostwa wyplukali towar woda i do sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hada Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Nowy styl przyciemniania szyb A tu białe kruki ;-) I na koniec: Grunt to dobry marketingowiec A swoją drogą...Dog In The Fog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin_g Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Udusiłem żonę :-> http://www.joemonster.org/filmy/4100/udusilem-zone[url=http://www.joemonster.org/filmy/4100/udusilem-zone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 piękna ta folia ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Prezes, a może na dole dopiszemy "megane.ruzam.pl" i taką naklejke przegłosujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Wiesz ja sobie forum bardzo cenię i czegoś takiego nigdy bym nie zrobił i nawet bym nie proponował w żartach Dla mnie to jak grzech śmiertelny ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Ale dowcipem - świetna folia, Dog in the fog, niczemu sobie, ach te kocie ruchy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 http://www.maxior.pl/?p=index&id=49582&0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 znane :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Ja nie znalem dlatego dałem. Może jeszcze ktoś nie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Prezes, Nie słyszałem i to jest kosmiczne :lol: :lol: Facet przeszedł sam siebie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 hehe ale koleś.. tez tego wczesniej nie slyszałem :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi