Driver Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Myslicie ze to w PL? Tak to jest w polsce, jest to Mc'Donald na trasie do Zakopanego czasami tam jem jak jestem przelotem i na 100% to jest ta restauracja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Ciekawa reklama Renault Megane I phI kliknij tutaj p.s.: to co przywala w meganke to chyba BMW??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jony_Cage Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Idą wybory. Nie da się tego ukryć. Trzeba uratować ten Kraj. Dlatego powstała akcja "Schowaj Babci dowód". Zapoczątkowana dziś na IRC przenosi się do świata "bardziej przyjaznego". Czyli na strony Internetowe i fora. Podaj dalej, to nie jest chain tylko ratowanie tego państwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaha Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Schowaj jeszcze beret no i buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 http://www.joemonster.org/filmy/4611/Turbo...-sie-do-66-km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madox Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 hehe niezly jest. jednego takiego do megi i jeden kon wiecej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 chomik rządzi ;) ... a z kolei ja dziś zrobiłem nietypową fotkę... Na pasie zieleni przy jednym z większych skrzyżowań w Czewie spotkałem martwa kurę... Skąd ona się tam wzięła nie mam pojęcia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Pewnie ktoś ją w jakiejś wiosce przejechał i dociągnął do miasta i się zgubiła przed przejściem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 http://www.allegro.pl/item255973246_fiat_1...nz_zobacz_.html oto cud, kocham ludzi, którzy tak robią ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sintar Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 nagłośnienie w iście amerykańskim stylu. Swoją drogą ciekawe czy gość jechał juz tym samochodem z rozkręconym na max car-audio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Założyłem nowy temat bo nie znalazłem takiego ============= 1. Grę można odinstalować i zainstalować kiedy się chce. 2. Jak gra się znudzi to, łatwo ją można wymienić i nikt nie robi z tego powodu problemów. 3. Do każdej gry dołączona jest instrukcja obsługi w której wszystko jest jasno wyjaśnione. 4. Gra się nie wkurza jak zaproponujesz multiplayer. 5. W grze można wybrać stopień trudności. 6. Do każdej gry można zdobyć trainer i kody. 7. Bez skrępowania można o niej porozmawiać na grupie dyskusyjnej. 8. W trakcie zabawy można pić piwko i palić fajką. 9. Gra nie każe ci mówić: "zapomniałeś mi powiedzieć jak ładnie wyglądam z nowa fryzura". 10. W klasyki grasz z przyjemności po wielu latach. 11. Po jakimś czasie dostępne są patche. 12. Można zaliczyć kilka gier jednej nocy i nie czuć się potem głupio. 13. Gra nie będzie wołała o nowe futro jak będzie miała lekko zniszczone pudełko. 14. Wersja demo nic nas nie kosztuje. 15. W grach w razie pomyłek mamy opcje LOAD/SAVE. 16. W grach można włączyć GOD MODE. 17. Gra nigdy nie mówi, że boli ją głowa! 18. Gra nigdy nie mówi, że wraca do mamy. 19. W grę można grać przez cały miesiąc. 20. W grze można wyłączyć dźwięk. 21. W każdej grze można pominąć intro. 22. Grę można pożyczyć od kumpla. 23. Grę można pożyczyć kumplowi. 24. Kumpel nie ma pretensji jeśli gramy w tym samym czasie co on. 25. Każda gra ma wyraźnie określone wymagania. Hi, hi, hi. Pozdrawiam w szczególności nasze drogie panie... Very Happy ******************** Jej wysokość PENIS adres: na stałe przytwierdzony PODANIE Ja Penis , zwracam się z prośbą o podwyżkę, z następujących powodów : 1.wykonuję prace fizyczną, 2.pracuję na głębokościach, 3.pracuje głowa, 4.nie mam wolnych weekendów i świąt, 5.pracuję w wilgotnym pomieszczeniu, 6.nie mam płacone za nadgodziny i nocki, 7.pracuję w pomieszczeniu beż światła i wentylacji, 8.pracuje w wysokich temperaturach, 9.jestem narażony na choroby zakaźne! proszę o pozytywne rozpatrzenie mej prośby. Z poważaniem PENIS _________________ Modlitwa żony ( nie mojej na szczęście). Panie Boże, daj mi mądrość, abym mogła zrozumieć mojego męża. Cierpliwość, abym mogła znosić jego humory. Dużo miłości, abym mu wszystko mogła wybaczyć. Nie proszę Cię o siłę, bo bym suki****a zabiła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallski Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Witam Forumowiczów To mój pierwszy post, zatem coś dla poprawienia humorku (oczywiście w temacie moto) pechowy zakręt akurat mało śmieszne :evil: I z cyklu kobiety za kierownicą: na stacji benzynowej na przeglądzie tankowanie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1LL3R Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Achmed - Martwy terrorysta http://pl.youtube.com/watch?v=9BV4OGqnuiQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 http://axwell.proboards38.com/index.cgi?bo...3684&page=1 UWAGA! pojedynek klubów: Szwecja vs. Anglia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 piszu .. genailne!!! i prawdziwe Taka fota zrobiona prze mnie jakieś dwa lata temu na terenie firmy X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi