damian_opole Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Jezus pyta Św.Piotra - Po ile ryb łowisz? -Apostołowie :) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1981 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Może było ale jeden z moich ulubionych: Małżeństwo przy obiedzie. Nagle ona wylewa na siebie cały talerz rosołu. - Zobacz kochanie, wyglądam teraz jak świnia. - Nooo i jeszcze zupę na siebie wylałaś. I jeszcze jeden: Rybak wyłowił z morza syrenę, położył w łodzi, patrzy i mówi: - Co tu z tym zrobić, ani to usmażyć ani to po*uchać :) Edytowane 11 Stycznia 2015 przez Marek1981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Czy Twoja Megana tak potrafi? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc4s Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Panowie: kacper69, luc4s. To jest dział Humor a nie dział wrzucaj wszystko co znajdziesz w necie. Nie wiem, może ja już nie mam poczucia humoru ale w tych dwóch filmach akurat nic mnie nie śmieszy :!: :) Ani to śmieszne ani przypadkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasfenix Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Na forum obowiązują pewne zasady dodawania zdjęć. Dotyczy to całego forum :!: - Prezes Edytowane 13 Stycznia 2015 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 jak ochronić auto przed gradobiciem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc4s Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Panowie: kacper69, luc4s. To jest dział Humor a nie dział wrzucaj wszystko co znajdziesz w necie. Nie wiem, może ja już nie mam poczucia humoru ale w tych dwóch filmach akurat nic mnie nie śmieszy :!: :) Ani to śmieszne ani przypadkowe. Przecież ja tego tu nie umieszczałem, że ktoś przeniósł ten link do wątku Humor to nie mój problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 opis mnie ubawił http://olx.pl/oferta/fiat-brava-1-4-bez-turbo-full-bajera-CID5-ID8Bn7J.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Prawdziwe "korpo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Korpo cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuraczanyKrol Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 nie napisali, żęby po wizycie umyć ręce ;/ Bałbym się witać z ludźmi tam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi