Danielossss Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Pamiętajcie o dokręcaniu kół przed wyjazdem: http://www.gitez.pl/comment.php?what=article&id=689 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 [Cięcie] Fajne, ale..... Wykorzystano limit wyświetleń 10 artykułów. Aby móc oglądać nasze zbiory musisz się zalogować, lub dokonać szybkiej i bezpłatnej rejestracji. Logowanie Login - Hasło - Proszę nie cytować postu 1:1 jeśli się odpowiada bezpośrednio pod nim - Prezes ??????????? Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 mog.pl/wideo/7558/autoalarm_dla_odwaznych/"]ALARM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Listy do BRAVO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 wiem że są tu pacyfiści i inne gady i narody ale to takie moje niewinne hobby oto moja nowa zabawka H&K MP5 TLF [ Dodano: 2007-03-04, 20:28 ] acha taka uwaga te "zabawki naprawdę strzelają" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Co to ma być ;-) A pozowlenie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 no na ten typ broni raczej nie muszę mieć a zresztą zadajesz głupie pytania skoro wiesz gdzie teraz pracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Wiem wiem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReiL Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 pewnie pracujesz w policji a to jest chyba ta bron co strzela takimi kulkami czy cos:P cs tam z pradem to ma wspolnego chyba:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 no w Policji nie pracuję a broń jest Air Soft Gun czyli wiatrówka z elektrycznym napędem strzela kulkami aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaha Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Ja tam pare razy u pepików na strażnicy ze skorpiona grzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 no ciekawa broń ten skorpion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReiL Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 odemnie kolejna kompilacja =====> http://www.autokrata.pl/ogien/1205/komiczne_wypadki/ Króliczek Rulezzzzzz:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 zeby u nas bylo... :evil: mog.pl/wideo/8338/nie_zdolal_wyhamowac/"]http://[ciach]mog.pl/wideo/8338/nie_zdolal_wyhamowac/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokker Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 zdenerwowany klijent Tele2 http://telefon.z.rawicza.patrz.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi