knq Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 W zbiorku maturalnym z fizyki mam jako jedno z zadan ten wlasnie list. Dodali kilka podpunktow i trzeba obliczac rozne rzeczy. Ahh ci fizycy, maja niezwykle poczucie humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woody Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 z tego co wiem to kierowcy autobusów i ich rodziny mają bilety całoroczne (przynajmniej u nas na śląsku). Myślę, że podobnie jest z tramwajarzami także.. kasowanie biletu przez motorniczego? coś mi się nie chce wierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 że to na serio?? Właśnie podobno, całkiem serio, serio. Mnie jednak przy tym nie było ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 SnakeEyes, tak jest na Śląsku, zabudowa ciasna, nie wiesz kiedy z miasta do miasta wjeżdżasz, to i parkingi takie wielopoziomowe. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 hahaha SnakeEyes, tak jest na Śląsku, zabudowa ciasna, to i parkingi takie wielopoziomowe. :) :) nie czaje czemu tak te fotki wchodzą-na innym forum są ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sintar Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 bez komentarza... :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson73 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Ja też chcem to co ten jegomość bierze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woody Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 ma dobrego dilera Hahaha popłakałem się aż... [ Dodano: 2009-03-07, 12:11 ] -ci-tyl-gazu-kurwaa-nauka-jazdy"]http://patrz.pl/filmy/na-[ciach]-ci-tyl-gazu-kurwaa-nauka-jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Kol. waldek708 podesłał mi wierszyk, jest to zaadaptowany na śląski wiersz J. Tuwima "Lokomotywa" Pomyślałem, że wart jest rozpropagowania Stoi na banhowie maszyna --------------------------- Jest na banhowie ciynszko maszyna Rubo jak kachlok - niy limuzyna Stoji i dycho, parsko i zipie, A hajer jeszcze wongiel w nia sypie. Potym wagony podopinali I całym szwongym kajś pojechali. W piyrszym siedziały se dwa Hanysy Jeden kudłaty, a drugi łysy, Do siebie prawie nic niy godali, Bo sie do kupy jeszcze niy znali. W drugim jechała banda goroli Wiyźli ze soba krzinka jaboli I pełne kofry samych presworsztóf I kabanina prościutko z rusztu. Piyli i żarli, jeszcze śpiywali, Potym bez łokno wszyscy rzigali. W czecim Cygony, Żydy, Araby A w czwartym jechały zaś same baby. W piontym zaś Ruski. Ci mieli życie! Sasza łożarty siedzioł na tricie. Gwiozda na czopce , stargane łachy, Krziwiył pycholem i ciepoł machy. W szostym zaś były same armaty, Co je wachował jakiś puklaty. W siodmym dwa szranki, pufy, wertikol, Smyczy maszyna może do nikąd. Jak przejyżdżali bez Śląskie Piekary Kaj wom to robiom kołka do kary, Maszyna sztopła! Kufry śleciały I kożdy latoł jak pogupiały. To jakiś ciućmok,fifoń i łajza! Ciupnoł i sroł prosto na glajza. Mog iś do haźla abo do lasa, Niy pokazywać tego mamlasa! Potym mu ale do szmot nakopali, Maszyna ruszyła, cug jechoł dali. Bez pola, lasy, góry, tunele, I dar za sobom te duperele Aż sie zagrzoły te biydne glajzy, Maszyna sztopła i koniec jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woody Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 gorole i tak nie zrozumieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TouRinG Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Wsiadam do autobusu i jest tylko jedno miejsce wolne,a ze bede jechal spory kawalek,to sobie siade. Jednak nie skasowalem biletu a kasownik daleko... Jesli wstane,to ktos mi zajmie miejsce,wiec musze kogos poprosic. Ale kogo zeby mi go potem oddal... Moze tego goscia,ktory ma w reku kwiaty? Dobrze ubrany,pewnie do jakiejs kobiety jedzie.... Poniewaz nie wysiadl na poprzednim przystanku,to wysiadzie na moim osiedlu,bo to linia przyspieszona. Kwiaty,ktore ma sa piekne,wiec kobieta,ktora je dostanie pewnie tez jest piekna. Na tym osiedlu sa tylko dwie piekne kobiety-moja zona i moja kochanka. Do mojej kochanki nie moze jechac,bo do niej jade ja. Czyli jeszie do mojej zony. Moja zona ma dwoch kochankow-Krzysztofa i Sylwestra. Sylwek jest teraz w stolicy,wiec to pewnie Krzysztof. Wiec mowie do niego: Panie Krzysztofie,czy moglby pan skasowac mi bilet? Facet skasowal i oddal mi go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armog Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 :) :) Psychoanaliza pierwsza klasa :shock: - to może jeszcze powiesz kto mi skroił kołpaki na osiedlu :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Kilka losowych faktów: Słoń w ciągu dwóch dni robi kupę, która waży połowę jego wagi. Penis mężczyzny jest 3 razy dłuższy niż jego kciuk. Cztery podzielone przez dwa, jest równe dwa. Kobieta dawno skończy czytać ten tekst, podczas gdy mężczyzna nadal będzie mierzył swój kciuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi