ZygaM Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 (edytowane) http://drugieja.pl/smieszne/479-utkniecie-20-zdjec.html http://drugieja.pl/smieszne/388-zemsta-kochanki-9-zdjec.html Edytowane 28 Stycznia 2012 przez Zygmunt Małek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 W pewnym mieście obok siebie znajdowała się synagoga żydowska i kościół. W sobotę idzie rabin do synagogi patrzy a ksiądz myje mu samochód, no to się rabin ucieszył, ale i zastanowił... Następnego dnia czyli w niedziele idzie ksiądz na msze, patrzy a rabin odcina rurę wydechowa w jego samochodzie. - Rabin, co ty robisz z moim samochodem ? - krzyczy ksiądz. Na to rabin odpowiada: - Ty mi wczoraj ochrzciłeś samochód to ja Ci dzisiaj twój obrzezam. Mąż do żony: - Masz ochotę na szybki numerek? - A są jakieś inne? Prezencik  - Kochanie... Kupiłeś mi coś pod choinkę? - Owszem, stojak Samolot pasażerski spada na ziemię. Do kolizji zostało parę minut. Kobieta wstaje z fotela i mówi: - Jeśli mam umrzeć, to chce się wtedy czuć kobietą! Rozbiera się do naga i pyta: - Jest w tym samolocie ktoś na tyle męski, ze sprawi, bym poczuła się jak kobieta? Z fotela obok wstaje facet, ściąga koszulę i mówi: - Masz. Wyprasuj! Mąż i żona jadą przez wieś samochodem. Nie odzywają się do siebie, bo są świeżo po kłótni. Nagle żona spostrzega stadko świń i pyta pogardliwie męża: - Twoja rodzina? - Tak, teściowie! Kolezenska przysluga Na ruchliwym skrzyżowaniu stoi młoda, ładna policjantka i reguluje ruch uliczny. Nagle stwierdza.......że zaczyna się u niej okres, niestety jej służba będzie trwała jeszcze 5 godzin, a ona nie a przy sobie nic co by jej w tej sytuacji mogło pomóc. W tej rozpaczliwej dla siebie sytuacji, łapie za radiotelefon i łączy się z oficerem dyżurnym w komendzie . Przez radio zgłasza się kolega Józek. Ona mówi do niego: -Józek, możesz coś dla mnie zrobić? Józek : Dla Ciebie ......wszystko ! Ona: Słuchaj, ja stoję tu na skrzyżowaniu, moja służba kończy się dopiero za 5 godzin a ja dostałam okres i nie mam nic przy sobie. Możesz sobie to wyobrazić ? Czy mógłbyś mi jak najszybciej przywieść moje tampony? Znajdziesz je w moim biurku, w prawej, górnej szufladzie, ok? Ale, Józek proszę cie bardzo, pooooośpiesz sie ! Ona reguluje dalej ruch....mija godzina, mija druga. Dopiero po trzech godzinach podjeżdża radiowóz na sygnale, hamuje z piskiem opon, wychodzi z niego śmiechnięty Józek, z daleka już wymachuje zadowolony pudełkiem z tamponami. Ona :- Józek , ty jesteś dupa okropna Prosiłam Cię przecież żebyś się pośpieszył Gdzie byłeś tak długo ? Józek : Jak by Ci to powiedzieć? Jak przez radio podałaś ze masz okres.... to najpierw przyleciał ucieszony Kazik z kartonem szampana, potem uradowany Tomek postawił skrzynkę piwa a szczęśliwy Franek zafundował parę butelek dobrego wina i.....muszę Ci uczciwie powiedzieć, mnie też spadł kamień z serca ! Cdn..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiman Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 http://www.joemonster.org/art/19259/Latajacy_samochod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Co robi murzyn na śniegu? -Rzuca się w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=ZYAFoso0CLk&feature=player_embedded Edytowane 30 Stycznia 2012 przez Tomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Mnie to tam nie śmieszy, ale uśmiech pojawia się na twarzy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychup Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Coś dla fanów piłki nożnej Piłka nożna "pod napięciem": albo Inny, śmieszny sposób grania w piłkę nożną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 http://www.joemonster.org/filmy/41609/Kompilacja_porazek_styczen_2012_TNL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Nie wiecie gdzie znaleźć taką myjnię :) http://bebzol.com/pl/Braklo-slow-by-dodac-opis.54090.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 http://bebzol.com/pl/Cennik-uslug.54131.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 taką myjnię Może i się znajdzie ale czy będzie nas na nią stać?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 (edytowane) Dodano: 02 lut 2012 - 21:13 Unia Europejska XXI w. Rozmowa telefoniczna – klient dzwoni do Pizzerii Dzieje sie oj dzieje. Cóż, realny świat w wersji o której trzeba myśleć gdy patrzymy na to co się dzieje. Dodano: 02 lut 2012 - 21:15 Co robi murzyn Uważaj bo podobno słowo na m jest obraźliwe i mają wsadzać do paki. :) Edytowane 2 Lutego 2012 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Przychodzi trzech pedziów do lekarza i skarżą się, że chyba mają nadwrażliwość odbytu. Lekarz mówi, że musi to zbadać. Bierze pierwszego gościa, każe mu zdjąć spodnie i się pochylić, potem wkłada mu miedzy pośladki drewnianą szpatułkę lekarską i pyta: - Co pan czuje? - 40 letni jesion, który przeżył dwa pożary lasu, z okolic Suwałk, ścięty dwa sezony temu, obrobiony w tartaku koło Białegostoku, wykończony niemieckim papierem ściernym o ziarnie... - Dość! Ma pan wrażliwy odbyt, ale zobaczymy jak reszta. Wchodzi drugi pacjent, sytuacja się powtarza, tylko lekarz ładuje mu miedzy pośladki stetoskop i pyta: - Co pan czuje? - Niskoprocentowa ruda żelaza ze złóż północnej Szwecji, wydobyta około 5 lat temu, przetopiona w hucie w Zagłębiu Ruhry, z lekkim dodatkiem manganu, tytanu i.... - Dość! Ma pan wrażliwy odbyt, ale jeszcze sprawdzę ostatniego z was. Wchodzi trzeci koleś, zdejmuje spodnie, pochyla się, lekarz wkurzony chlusnął mu w tyłek kubek gorącej herbaty, a on na to: - Oj oj oj ojooojojoj!!! - Co, gorąca?!? - Nie, gorzka!!! Ja się na podłodze turlałem przez pół godziny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 podobno słowo na m jest obraźliwe i mają wsadzać do paki. Tam gdzie pracuje jest jedna kasjerka czarnoskóra, i kiedyś kolega mówi do kolegi o przełożonych --> cytuje: k.... mac co my murzyny do roboty " a koleżanka ta "opalona" to usłyszała i powiem że było głupio. A teraz humor milicyjny Jaś pyta taty milicjanta - Tato tato gdzie jest Afryka? Tata myśli, myśli i po namyśle odpowiada: - Wiesz co musi być gdzieś blisko bo jeden murzyn u nas pracuje i przyjeżdża rowerem codziennie. Na skrzyżowaniu do 2 policjantów z psem na patrolu podchodzi chwiejnym krokiem pijaczek. Zaczyna oglądać psa z każdej strony ogląda i ogląda w pewnym monecie kładzie się koło psa i nadal ogląda psa. Policjanci poirytowani i zdziwieni co on robi mówią: - Panie co pan tak oglądasz, psa nie widziałeś??? Pijaczek odpowiada: - oj widziałem, widziałem i to niejednego ale kolega przed chwilą powiedział że na rogu tej ulicy stoi pies z 2ma kutasami. :) Ze starych wspomnień Co robi milicjant leżąc na chodniku?? Słucha płyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi