nicpon Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 ja pitole ale jaja nie chcialbym byc instruktorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exotic Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Akurat widziałem ten odcinek w tv, a później kilka razy jeszcze na youtube :( polewka za każdym razem jak oglądam :) Ciekawe jak po kursie jeździ:P :shock: Oby lepiej ... dla nas wszystkich ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Straszne......a Seacik jak po "klapie" dostanie..... :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silvercar Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 http://k2compl.wrzuta.pl/film/1HcNY2WjcE/d..._k2_cockpit_max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzibziak Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Wszystko świetnie, obraz jest ruchomy, dźwięk też słychać, a i strona daje złudzenie, że mogłoby to być coś śmiesznego, no właśnie... Dlatego pytam ciebie panie srebrnysamochodzie, gdzie tam jest HUMOR!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Dla wszystkich, którzy mają problemy z pisaniem dużymi literkami. Na szczęście tutaj jest takich niewielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Dał jako ciekawostkę bo megi wystapiła. ;-) No co nie uśmiałeś się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzibziak Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Hehe, nawet nie zauważyłem. Ale do humoru pasuje jak pięść do nosa To już TO jest bardziej zabawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 http://poszkole.pl/gry.php?co=1&co2=play&idm=71255 to Dla Prezesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 ja właśnie gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar_ZL Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=7adh7FRAdh0 obym nigdy na podobny fotel nie trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Zasłyszane "Super przepis. Kurczaka bardzo starannie umytego układamy na dnie naczynia, najlepiej szklanego. Dodajemy goździki i cynamon, skrapiamy cytryną. Tak przygotowanego kurczaka zalewamy szklanka wina białego, szklanka wina czerwonego, dodając 100 g ginu, 100 g koniaku, 200 g Smirnoffa i 50 g rumu. Potrawy nie musimy nawet poddawać obróbce cieplnej. Kurczaka możliwie jak najszybciej wywalamy bo jest ciulowy. Natomiast............. Sos! Sos! Palce lizać !" Tutaj dodatkowo link - ciekawy kolor auta za Robertem http://www.pobandzie.pl/Pobandzie/1,86193,5022654.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 to moje ulubione video z youtube czyli alternatywa dla tańca z gwiazdami na lodzie (czy jakos tak); musze powiedziec ze chłopaki dają rade GORĄCO POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Rozmawiają dwie blondynki: - Wyglądasz dziś czarownicująco - mówi pierwsza - Czy to miał być kompleks? - pyta druga - Nie, chciałam ci tylko zaimponić - odpowiada pierwsza Czym się różni blondynka od żarówki? Żarówka ciągnie na pięcie, a blondynka na kolanach. Trzech pedalow kloci sie ktory ze sportow jest najlepszy... Pierwszy mowi ze plywanie , gdyz mozna wszystko widziec itd... Drugi zas twierdzi iz zapasy, gdyz mozna macać itd... A trzeciu odpowiada ze pilka nozna. Koledzy pytaja: dlaczego ? Ten odpowiada: Biegne na bramke przeciwnika, nie trafiam, a trzydziesci tysiecy kibicow krzyczy: "[ciach] ci w dupe, ch*j ci w dupe!". A JA LEZE I MARZE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi