Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Humor

DrNO

Rekomendowane odpowiedzi

Coś o naszych dyrektorach

Lecący balonem mężczyzna uświadomił sobie nagle, że się zgubił.

Zmniejszył wysokość lotu i zobaczył w dole mężczyznę. Opuścił się jeszcze niżej i krzyknął do niego:

- Przepraszam, czy może mi Pan pomóc? Obiecałem przyjacielowi, że dolecę do niego w ciągu godziny, ale sam już nie wiem gdzie jestem....

Mężczyzna odpowiedział:

- Jest Pan w balonie napełnionym gorącym powietrzem, unoszącym się około 10 metrów nad ziemią. Znajduje się Pan między 40 a 41 stopniem północnej szerokości geograficznej oraz między 56 a 60 stopniem długości zachodniej...

- Pan jest inżynierem ? - spytał mężczyzna z balonu.

- Tak - odpowiedział ten na dole - a skąd Pan wie ?

- No cóż - rzekł baloniarz - wszystko to, co Pan powiedział, jest z merytorycznego i fachowego punktu widzenia prawdziwe, ale ja w dalszym w ciągu nie mam bladego pojęcia co zrobić z tymi wszystkimi informacjami, a fakty są takie, że się zgubiłem. Szczerze mówiąc, w ogóle Pan mi nie pomógł, a tak zasadniczo, to nawet przez Pana jestem jeszcze bardziej spóźniony.

- A pan jest na pewno dyrektorem !? - odpowiedział ten na dole.

- Niesamowite! Faktycznie jestem dyrektorem.... - odpowiedział baloniarz.

- Skąd Pan wiedział ?

- No cóż... Nie wie Pan, gdzie Pan jest, nie wie Pan, dokąd Pan zmierza, osiągnął Pan tę pozycję zużywając dużo powietrza, złożył Pan obietnicę, której nie jest Pan w stanie dotrzymać, oczekuje Pan od ludzi, którzy znajdują się niżej, że rozwiążą za Pana Pańskie problemy. Poza tym fakty są takie, że jest Pan nadal dokładnie w tej samej sytuacji, w jaką Pan sam się wprowadził, ale uważa Pan, że to moja wina...

Mąż do żony:

- Co byś zrobiła gdybym powiedział, że wygrałem w totka?

- Zabrała bym połowę kasy i odeszła od Ciebie.

- To masz tu 8 zł i sp...[cenzura]

[ Komentarz dodany przez: gojgien: 2008-11-02, 21:38 ]

Przemo, przeczytaj 5 post od dołu na poprzedniej stronie <ok> tam to nawet bardziej przyzwoicie napisane

kuiper: Mama dała mi szczotkę toaletową na gwiazdkę.

sic: używałeś jej?

kuiper: Ta, ale coś nie spisuje się za dobrze. Chyba wrócę do używania papieru.

- wczoraj napadli mnie bandyci. Zabrali komórkę, zegarek...

- Stary, przecież ty masz medal mistrzowski w boksie!

- Medalu na szczęście nie znaleźli.

Pojechał ojciec z trzema synami zboże kosić. Zajechali na pole, ojciec wyciągnął butelkę samogonu i nalał każdemu z synów, potem sobie. Jak wódka się skończyła, ojciec powiedział:

- No, trzeba by teraz popracować.

Na co najstarszy syn:

- Tatuś, ty zawsze jak popijesz, to zaczynasz głupoty gadać...

Te zmywalne tapety to świetny wynalazek!

Tylko najgorzej jest je zrywać ze ścian i ładować do pralki...

Czym jest małżeństwo?

Małżeństwo to szybki, bezpłatny, nielimitowany osobisty Internet, w którym otwiera się tylko jedna strona.

U chirurga plastycznego:

- Słyszałam, że robicie państwo teraz takie operacje, że odsysacie tłuszcz z pupy i przeszczepiacie go w biust - takie dwie pieczenie przy jednym ogniu.

Ale ile to kosztuje?

- Och, proszę panią, taka operacja kosztuje jedyne sto tysięcy dolarów.

- Tak? Aż tyle!? Hmm... A może mógłby mi pan doktor zaproponować coś tańszego?

- No cóż - w pani przypadku najtaniej będzie przeszczepić sutki na pośladki...

Moja dziewczyna poprzedniego wieczoru krzyczała: 'O mój Boże! to jest ze 25cm! Jestem taka podekscytowana! Nie mogę się doczekać kiedy się na niego rzucę!'.

Musiałem jej pieprznąć.

Nie można się w wieku 24 lat tak bardzo ekscytować śniegiem!

Dzieci w dzisiejszych czasach...

Synek mój powiedział dzisiaj:

- Tato! Pójdziemy do McDonald's?

- Możemy - odpowiedziałem - ale tylko jeśli to przeliterujesz.

Odpowiedział:

- Pieprzyć to. Pójdziemy do KFC?

"Tu był Jurek", "Tu był Zenek", "Tu był Sławek"...

Niby zwyczajne napisy...

Czemu mnie tak niepokoją?

Czy to z powodu dziwnego koloru czy charakteru pisma?

A może dlatego, że czytam je w swojej szafie...

Wyobraź sobie, wracam do domu wcześniej niż zwykle, widzę - stoi na podjeździe furka mojego najlepszego kumpla! No, myślę sobie, co za swołocz!

Potłukłem mu wszystkie reflektory i porysowałem całą karoserię gwoździem.

Wchodzę do domu, a tam jego buty stoją! To ja mu poodrywałem podeszwy! Idę dalej, a jego ubranie porozrzucane po całym salonie! Pozbierałem je i podarłem w drobniutkie strzępy. Wchodzę do sypialni - patrzę, a ten sukinsyn

- za te reflektory, karoserię, buty i ubrania - mści się, świnia jedna!!!

- Zenek, do czego są świece zapachowe?

- Do robienia nastroju, przygłupie, co ty, ze wsi jesteś?

- A jak poznać czy świeca jest dobra czy kiepska?

- Im lepsza świeca, tym na większego bąka można sobie bezkarnie pozwolić podczas nastrojowej randki...

- Którego z moich kolegów lubisz najbardziej? - zapytałem moją dziewczynę.

- Roberta...

- Roberta?! Jakiego Roberta? Nie znam żadnego Roberta...

- Oj nie znasz.. No, nie znasz, bo za każdym razem kiedy przychodzi cię odwiedzić, ty jesteś akurat poza domem.

kobiety dzielą się na :

A- Damy

B- Nie Damy

C- Damy ale nie każdemu

Dwóch gejów jechało samochodem i miało dzwona z innym autem. Kierowca drugiego wozu wychodzii i mówi do nich:

-panowie dojdziemy do porozumienia, dam wam 200 zł tylko nie dzwoncie na policje

-józek, dzwon na policje - mówi jeden gej do drugiego

-ależ panowie 500 zł i zapominamy o sprawie

-józek, dzwon na policje

-nie dzwońcie, błagam, mam już punkty karne, wezmą mi prawo jazdy. Dam wam 1000 zł!!!!

-józek, dzwon na policje

-a to uj wam w dooope!!!-wkurzył sie kierowaca

-józek, pan chce się dogadać

Instrukcja obsługi samochodowego bankomatu

Cz. l - instrukcja dla mężczyzny:

1. Podjedź pod bankomat

2. Otwórz szybę

3. Włóż kartę do bankomatu

4. Wpisz PIN

5. Wpisz ilość gotówki, którą chcesz pobrać

6. Pobierz gotówkę

7. Weź rachunek

8. Weź kartę

9. Odjedź

Cz. ll - instrukcja dla kobiety:

1. Podjedź pod bankomat

1a. Cofnij się o jakieś trzy metry, bo podjechałaś za daleko

2. Otwórz okno

2a. Otwórz okno po swojej stronie

3. Znajdź swoją torebkę

4. Odszukaj kosmetyczkę

5. Wyrzuć wszystko z kosmetyczki i znajdź swoją kartę

6. Włóż kartę do bankomatu

7. Włóż jeszcze raz właściwą stroną

8. Teraz znajdź swoją zapalniczkę, na której masz zapisany PIN

9. Wprowadź PIN

10. Wciśnij "cancel" i wpisz PIN ponownie

11. Wpisz ilość gotówki, którą chcesz pobrać

12. Pobierz gotówkę

13. Weź rachunek

14. Odjedź

15. Po kilkudziesięciu metrach cofnij się

16. Weź kartę

17. Odjedź

18. Zastanów się, dlaczego jedziesz tak wolno

19. Zwolnij hamulec ręczny

Prezes spolki gieldowej wzywa sekretarke:

- Pani Halinko, jedziemy na weekend do Czech. Prosze sie pakowac.

Sekretarka po przyjsciu do domu przekazuje nowine mezowi:

- Kochanie, jade z szefem w delegacje. Biedactwo, bedziesz musial sobie

jakos poradzic sam.

Maz dzwoni do kochanki:

- Kotku, jest dobrze. Stara wyjezdza na weekend, zabawimy sie nieco.

Kochanka, nauczycielka matematyki w gimnazjum dzwoni do swego ucznia:

- Kamilek, bede zajeta w weekend. Korepetycje odwolane.

Zadowolony uczniak dzwoni do dziadka:

- Dziadziu, nie mam korkow w sobote. Moge do ciebie wpasc na weekend.

Dziadek, prezes spolki gieldowej dzwoni do sekretarki:

- Pani Halinko, wyjazd odwolany. Pojedziemy za tydzien.

Sekretarka dzwoni do meza:

- Kochanie, szef odwolal wyjazd.

Maz do kochanki:

- Kotku, pech. Stara zostaje w chacie.

Kochanka-nauczycielka do ucznia:

- Kamilku, korepetycje o 10.00 rano w sobote.

Uczen do dziadka:

- Dziadziu, lekcje jednak beda. Nie moge wpasc do ciebie.

Dziadek-prezes do sekretarki:

- Pani Halinko, jednak w ten weekend wyjezdzamy....

Student przychodzi na egzamin z logiki i na bezczelnego pyta profesora:

- Pan sie lapie w tej logice, Panie Profesorze?

- Oczywiscie, co za pytanie?

- To ja mam taka propozycje, Panie Profesorze. Zadam Panu pytanie i jesli Pan nie odpowie - stawia mi pan 5, a jesli Pan odpowie - wywala mnie Pan na zbity pysk.

- OK. Niech Pan pyta.

- Co obecnie jest legalne ale nie logiczne, logiczne - ale nielegalne, a co nie jest ani logiczne ani legalne? Profesor nie znal odpowiedzi postawil studentowi 5.

Wola zatem swojego najlepszego studenta i pyta go o odpowiedz.

Ten mu natychmiast odpowiada:

- Ma Pan 65 lat i jest Pan zonaty z 25 letnia kobieta, co jest legalne, ale nie logiczne. Pana zona ma 20 letniego kochanka, co jest logiczne ale nie jest legalne. No i stawia Pan kochankowi swojej zony piatke chociaz powinien go Pan wywalic na zbity pysk - to wlasnie nie jest ani logiczne ani legalne...

Idą miś i zajączek na imprezę. Zajączek mówi do misia:

- Słuchaj, ile razy jesteśmy na imprezie i ty się uchlejsz to potem mnie bijesz. Obiecaj że dzisiaj nie będziesz.

Miś:

-Ok, niema sprawy.

Rano zając budzi się cały posiniaczony, we krwi i bez 2 zębów. Wkurzony biegnie do misia i mówi:

- Obiecałeś że nie będziesz mnie bić!!

A miś na to:

- Słuchaj zając, poszliśmy na imprezę, ty się nachlałeś i zacząłeś szaleć. Najpierw zacząłeś mnie bluzgać, że jestem grubym gejem i debilem. Już miałem ci walnąć w pysk, ale myślę: OK obiecałem... Potem zacząłeś jechać moją dziewczynę, a że to prostytutka i puszcza się z każdym w lesie. Ledwo co wytrzymałem, ale: Ok, myśle jesteś pijany i wogóle... Potem czepiłeś sie do mojej matki...

ledwo co mnie ludzie utrzymali, ale nic ci nie zrobiłem... Ale jak wróciliśmy do domu, a ty narobiłeś mi do łóżka i wetknąłeś w placka 3 kredki i powiedziałeś:

JEŻYK ŚPI DZISIAJ Z NAMI

to nie wytrzymałem...

Teściowa przyjeżdża w odwiedziny do zięcia i córki. Drzwi otwiera zięć:

- O, mamusia! A mamusia na długo?

- Na tak długo synku, aż wam się znudzę.

- To mamusia nawet nie wejdzie?