Patyczyk Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Witam, Mam kolejne pytanie.Czy ślizgi z renault megane I hatchback będzie pasować do wersji coupe? Albo tez 2 pytanie czy ma znaczenie wersja przed liftem czy po lifcie w modelu coupe. Czy wszystkie maja jednakowe ślizgi czy muszę szukać konkretnie do mojego modeli bo inne nie pasują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Czy ślizgi z renault megane I hatchback będzie pasować do wersji coupe? A tak bardziej opisowo? Przychodzi mi na myśl kilka elementów, które można nazwać ślizgami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyczyk Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Dokładnie to muszę wymienić: 2 ślizgi przednie w belce pod zderzak, lewy ślizg w błotniku zderzaka. Szukam tych części i zastanawiam się czy od innych modeli będą pasowały. Dodano: 14 lut 2014 - 13:03 Naprawdę nikt nie wie czy ślizgacze innej wersji niz coupe bedą pasować do coupe? Może ktoś wie czy z wersji przed liftem będą pasować do wersji po lifcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi