Piok Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 lepper_pl, i co sie z tych 70KM wyciagnie, szczegolnie ze silnik nie pierwszej świeżości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 z wersją 1.4 eco jest to tyle ciekawie, że stosunkowo duży tych autek kupiły osoby mało nimi jeżdżące i łatwo jest znaleźć tą wersję od 1 właściciela, z przebiegiem poniżej 100kkm, zawsze w ASO serwisowaną i bezwypadkową: 1. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3982376 2. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4175281 3. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4219858 4. http://moto.allegro.pl/item296597100_renau...rdzo_dobry.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Piok, nikt tu nie mówi o wyścigach. ja mam u siebie 64Km i mi wystarcza. nie wiemy jaką właściciel preferuje jazdę. mi prawdę mówiąc całkowicie wystarczał silnik od malucha bo nie szaleje a jadę byle by do celu dojechać. patrząc na pierwszy link Pablo1984, interesuje auto do 8tyś wiec szukajmy do tej ceny w najlepszym stanie. i pierwszy link też był z takim silnikiem to widać że odpowiada. bronius, całkowicie popieram że łatwiej jest kupić takie autko lepiej zadbane. nie 3d, ale 2d to przez bagażnik wejść sie nie da wiem że te 2d ;-) mają swój urok zwłaszcza dla osoby która jeździ sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo1984 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgadza się interesuje mnie autko do 8tys zł a na mocnym silniku mi aż tak bardzo nie zalezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 pablo-tak jak pisal Bronius- duzo jest 'slabych' (1,4 eco) egzemplarzy kupionych przez np emerytow itp ze stosunkowo niskim przebiegiem...ja bym raczej takiego auta szukal po ogloszeniach w prasie itp gdyz jest to forma ogloszenia preferowana prze´z osoby starsze (niechec do interneru)......popytaj tez wsrod znajomych......jak sie dobrze rozejrzysz to jestem pewien ze trafisz 10cio letni egzemplarz , z niskim przebiegiem (ok 100-150tysiecy) po jakims dziadku, nie katowany, serwisowany, bezdzwona...sam ok 2 lata temu sprzedawalem peugeota 106 z 98 roku z przebiegiem 23 tysiace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Macie racje Panowie lepiej kupić pewne autko nawet z mniejszą mocą i troszkę gorzej wyglądające(beż felg i zmienionych lamp czy jeszcze czegoś innego)ale za to z pewnym przebiegiem, zadbane, serwisowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi85 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4141927 jeśli ja miałbym się zastanawiać to tylko nad tą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Piok, nikt tu nie mówi o wyścigach. ja mam u siebie 64Km i mi wystarcza. nie wiemy jaką właściciel preferuje jazdę. mi prawdę mówiąc całkowicie wystarczał silnik od malucha bo nie szaleje a jadę byle by do celu dojechać. Nie patrze na to z perspektywy wyścigówki, miałem autko 60KM i powiedziałem sobie nigdy więcej jak w chorwacji na autostradzie pod górke jechałem 30km/h bo silnik wiecej nie dawal rady. A maluch to maluch jest kategogorią sam dla siebie, zrobiłem nim pare ładnych kkm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo1984 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Może mnie skrytykujecie może olejecie tą sprawe kupiłem jednak białego z Silnikiem 1.4 ECO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Teraz najważniejsze żeby Ci dobrze i bezawaryjnie służył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 no to gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 no to mamy podobne limuzyny. Gratuluje i miłego użytkowania. Nikt nie będzie krytykował bo może faktycznie to dobre auto skoro było warte. Teraz do wymiany części eksploatacyjnych i zapraszamy na najbliższy zlot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo1984 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Po zrobieniu w pierwszym dniu ok 150km jestem bardzo zadowolony. I nie zgodze się z osobami które powiedzą że te silniki są słabe... chyba nie jezdziliscie nigdy fiestą z silnikem 1.1 a pozatym uważam ze jest wystarczalny. W tym Tygodniu zabiorę się za wymiane oleju filtrów i pasku rozrządu. I pytanie pierwsze jaki olej sugerujecie. Aha i czeka mnie wymiana kilku diód podswietlenia tablicy rozdzielczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 I pytanie pierwsze jaki olej sugerujecie. Jest temat na forum i nawet fotki są podane, jakie płyny i do czego poleca Renault. Są tam też linki (jak dobrze pamiętam) do stron gdzie można sobie poczytać o olejach. Jak się wymienia żarówki w tablicy rozdzielczej, też najdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi