andrzejpl Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Witam, posiadam megankeII z 2004r 1,6 16V i moje KFZR powoli pada czas na wymianę, szukam na allegro są w przedziale od 380-700 pln. Czy te tańsze tak jak piszą oryginalne koło zmiennych faz rozrządu RENAULT to orginał czy podróba.Czemu jest taka różnica cenowa,czy lepiej dołożyć i kupić droższe jakie wybrać POMOCY!!! http://allegro.pl/kolo-rozrzadu-zmiennych-faz-renault-1-6-16v-i3966748732.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BlackRaven Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Nie kupuj sam niech kupi to osoba która to będzie wymieniać bo wtedy będziesz miał gwarancję jak mechanik montuje Twoje części to daje gwarancję tylko na montaż a jak kolo się sypnie bedziesz miał koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejpl Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) cięcie No tak może mi kupić tylko gościu z warsztatu jak się dowiadywał to KFZR koszt 660 pln ,więc chciałem sam zobaczyć i coś taniej kupić. Regulamin pkt. 5.13 – cytowanie Nie cytujemy postu w całości odpowiadając bezpośrednio pod nim. damiar Edytowane 2 Marca 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BlackRaven Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Jak dla mnie dobra cena to okolice 500-550 facet chyba od siebie za dużo doliczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak27 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Ja kupiłem w sklepie w Lublinie za 490zl bo mechanik też chciał 600. Ze sklepu dostałem 3lata gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejpl Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 A co sądzicie o tym z allegro za 375 pln http://allegro.pl/kolo-rozrzadu-zmiennych-faz-renault-1-6-16v-i3966748732.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BlackRaven Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Ze sklepu dostałem 3lata gwarancji. Ale jak walnie to sam się będziesz z reklamacjami bujał (musisz mieć papier od warsztatu na montaż),oby nie. A co sądzicie o tym z allegro za 375 pln http://allegro.pl/ko...3966748732.html A co tu sądzić koło jak koło,raczej nikt z forum gwarancji Ci nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejpl Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 No wiem że tu na forum gwarancji nie dostanę :) chodzi o to czy to orginał jak piszą czy nie ,czemu jest taka różnica cenowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BlackRaven Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Różnica bo może chińskie albe z tira nocą spadło..... nie wiadomo. Koszt wymiany rozrządu jest spory a tym samym kupując niepewną część ryzykujesz że możesz rozbierać drugi raz jak coś wyjdzie nie tak i na koniec wydasz dużo więcej niż zaoszczędzona kasa na kole i o to mi chodziło z tą gwarancją.Jak jesteś przekonany że część jest ok. kupuj. Czasami jednorazowe wydanie większych pieniędzy powoduje oszczędności tyle że rozciągnięte w jakimś okresie czasu i tego trzeba mieć świadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi