cinas Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Witam Szukam kto ma postawionego dialogysa - chwilowo nie mam dostępu , chodzi o sprawdzenie części w Lagunie III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 co potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Laguna III 2007-2008, moduł poziomowania xenonów, tak mi się wydaję - jakieś info o nim jest po prawej stronie za reflektorem xenon obok zbiornika spryskiwacza. Mam lagunę i brak modułu tak mi wychodzi, że tego brakuje chyba, że w tym miejscu jest coś innego. Potem będę szukał numerków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Sorry, że tak późno ;/ Na zrzutach są numery tej puszki elektrycznej i tego niby poziomowania xenonu. Wszystko od wersji z ksenonami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 (edytowane) Tam mam jedną wtyczkę 12 pin a tu wygląda mi na 3 , dzięki Edytowane 5 Marca 2014 przez cinas_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macki Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Cześć, czy mógłbym prosić o materiały dotyczące montażu głowicy (momenty) i ustawienia rozrządu do mojej meganki ? 2000r. silnik F9Q 736 czyli 1.9dTi 98KM. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi