fabik Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Witam szanownych Kolegów. Zamierzam przejść na francuską stronę mocy- do tej pory użytkowałem Focusa ST ale czas na zmianę. Wybór padł na Megankę RS rocznik 2010/2011. Czy szanowni koledzy mogę mi podpowiedzieć na co szczególnie zwrócić uwagę przy zakupie? Upatrzyłem ten model: LINK Czy macie jakieś uwagi konkretnie do tego egzemplarza? MEganka RS to dla mnie całkowicie nowy świat- będę wdzięczny za wszelki rady. Czytałem poprzednie tematy związane z modelem RS ale będę bardzo wdzięczny za opinię na ten konkretny samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Czy szanowni koledzy mogę mi podpowiedzieć na co szczególnie zwrócić uwagę przy zakupie? Dokładnie na to samo co przy zakupie każdego innego samochodu dowolnej marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrizz Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Za dużo nie wniosę, ale ogłoszenie wisi pare miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi