ziomek4007 Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Witam. Czy MIphII posiada taki odpływ :( Dzisiaj zauważyłem mokrą wykładzinę od strony kierowcy mniej więcej na środku , ale bliżej tunelu. Wykładzina na tunelu jest sucha. Nie wiem gdzie szukać przyczyny. Jutro będę sprawdzał odpływ od strony kierowcy w podszybiu, ale wątpię żeby to było to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Oczywiście, że posiada. Podszybia nie zaszkodzi sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masakrator1992 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Dokładnie, liście i inny syf mogły go zapchać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4007 Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 dostęp do tego odpływu tylko od spodu rozumiem gdzie go mniej więcej szukać :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 (edytowane) w megane II jest pod osłoną przy katalizatorze. Edytowane 28 Marca 2014 przez sekal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Odpływ jest pomiędzy grodzią i silnikiem, mniej więcej na środku samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4007 Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 jutro będę czyścił odpływ po stronie kierowcy i postaram się namierzyć ten pod samochodem...chociaż dziwne bo klimy przez zimę nie używałem a mokro jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi