snap Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Cytat i posty przeniesione zostały z tematu: Kto ma konto na Nasza-klasa? Cytat przenoszę, jako zalążek nowego tematu. Temat powstał, by w poprzednim uniknąć kasowania wielu postów z powodu OT - gojgien straszliwie wolne serwery ma nasza-klasa wieczorem działa jak by się jej nie chciało, albo jak by ją głowa bolała nie ma sie co dziwic jak w pierwszym miesiacu po tym jak na wp byla ich reklama mieli 400mln odslon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 te forum jest chyba przede wszstkim znane we wrocku i okolicach o ile sie orientuje.... lepiej grono :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Grono w przypadku moich znajomych totalnie nie wypaliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 we wrocku jest to mega popularne, pare razy mowili o tym w regionalnej TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 na gronie jest ok 2 mln uzytkownikow...na naszej klasie chyba mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 jest milion a portal ma rok :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Widze, ze mania zbierania pokemonow (bo tak odbieram wysylanie tych zaproszen do setek ludzi) dotarla i do was. Ja jestem na n-k, ale zaproszen nie wysylam. udzielam sie tylko na forach swoich klas. Btw. w Krk jest to malo popularne :-( Swoja droga mozemy zalozyc szkole "jazdy megane" 8-) i sie do niej zapisac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 ja nie zbieram pokemonow kazdego znam ze "znajomych" na NK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Ja tez pokemonów nie kolekcjonuje po prostu ciekawy sposób na zebranie starej paczki ze średniej szkoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 grono jest uzyteczne, i to bardzo... wiem co sie dzieje na uczelni, na gronie chodza wszystkie zadania z wykladow, info z dziekanatow itp... tymbardziej teraz kiedy jestem za granica na studiach i nie wiem co sie dzieje na uczelni w Wawie.. BTW... korek to tam jest zawsze..... od czerwca do konca sierpnia...a to wszystko przez ta biedronke na wylocie z wladka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 zobaczymy jak sie temat rozwinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izunia Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Jejaaaaaaa ile pokemonów do zgarnięcia i to w jednym miejscu heh. Ale miło popatrzeć z kim ma się zaszczyt czasem porozmawiać na forum Post został podzielony, za zgodą autorki. - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Izunia, to jak kto wygląda możesz zobaczyć w prywatnych galeriach: http://megane.com.pl/album_personal_index.php A wracając do naszej klasy, to chłopacy zbiji konkretne siano, a teraz sprzedali 20% udziałów Niemcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izunia Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 W galerii są tylko foty Krzychu a na nasza-klasa możesz sobie jednak całą cv człowieka poznać heh ;-) I nawet nieźle te cv wyglądają - porządne to nasze forum Dobra Pokemony fajnie, że się dodajecie i wysyłacie zaproszenia ale może umieścilibyście jeszcze swoje forumowe nicki w profilach, bo nikt wróżką nie jest a czasem trudno się domyślić kto jest kim Pozdroooooo Posty scalono - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAPOMAN Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 PIGI:) ja mam nick na naszej klasie: :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi