hifibanda Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Witam, ostatnio po przejechaniu ok. 100 metrów na zegarach zaświeciła się kontrolka od ciśnienia oleju. Natychmiast zawróciłem do domu, zgasiłem silnik. Pierwsze co zrobiłem to sprawdziłem poziom oleju, jest w normie. Teraz przy próbie odpalenia silnik kręci, ale nie odpala. Jaka może być ewentualna przyczyna tego?Coś mechanicznego, czy jednak elektryka? Pewnie będzie trzeba wezwać mechanika, ale wolałbym coś się o tym dowiedzieć, żeby nie zdarł ze mnie za dużo pieniędzy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Przebieg 115 tyś,z kórego roku auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hifibanda Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zapaliła się tylko ta kontrolka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hifibanda Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Kontrolka od oleju i STOP, no ale to chyba logiczne Dodano: 07 kwi 2014 - 14:50 Wymieniłem bezpiecznik 15A od świateł cofania i odpala :) Taką porade znalazłem na innym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi