knopers94 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 (edytowane) Cześć użytkownicy! Po małych próbach z wyjęciem grotu kluczyka od reszty, silnik odpala. Tak jak pisałem już wcześniej, po przekręceniu kluczyka i odpaleniu bardzo szybko miga czerwona kontrolka. Silnik odpala. Teraz już wiem, że ktoś musiał zrobić obejście immobilizera. Moje pytanie jest takie. Czy można próbować naprawić ten stan rzeczy i w jakich cenach się waha, czy może po prostu wyciągnąć czerwoną diode z kontrolek deski rozdzielczej, która w nocy podczas jazdy jest udręka? Jeżeli ten drugi, to w jaki sposób wyciągać tą diode? Dodam tylko, że deska posiada napis "Jaeger" i komputer pokładowy. Edytowane 13 Kwietnia 2014 przez knopers94 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Rozbierz licznik i zaklej miejsce na diodę od immo czarną taśmą od środka. A jeżeli jest żaróweczka to ją po prostu wyjmij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi