largo Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam, Niestety porzuciłem myśl o RSce i rozglądam się za Megane III. Optymalnie taka meganka powinna posiadać: - ksenon - czujniki parkowania (najlepiej przód+tył, bo będzie nią jeździć również dziewczyna) - fajnie jakby była nawigacja, lecz nie jest to wymóg konieczny - 5 drzwi - wspomaganie - rocznik >=2010, im młodsza tym lepiej - Silnik 1.9 dCi, 2.0 dCI - o ile wystarczy kasy - (1.5 odpada, bo obecnie mam >150 KM w lżejszym aucie i po prostu potrzebuję dynamicznego auta), ew. jakaś mocniejsza benzyna - kolor najlepiej czarny (byle nie srebrny) Oczywiście chciałbym, żeby auto było bezkolizyjne. Wolałbym unikać aut poleasingowych (wiadomo jak ludzie jeżdżą "służbówką"). Co myślicie o ogłoszeniach: Odnośnik 1 Odnośnik 2 Czy za 35 tys można dorwać megankę z powyższym wyposażeniem czy będzie to ulep z 3 i przystanku? Pozdrawiam Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez largo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Oba ogłoszenia nieaktywne już, ale według mnie za pewną wersję 1.9 dci z takim wyposażeniem o jakim mówisz trzeba dać więcej niż 35 tyś. Po 30 tyś. chodzą 1.5 dci z 2010 roku Dynamique z przebiegiem około 130 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziagh Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 (edytowane) Witam, Niestety porzuciłem myśl o RSce i rozglądam się za Megane III. Optymalnie taka meganka powinna posiadać: - ksenon - czujniki parkowania (najlepiej przód+tył, bo będzie nią jeździć również dziewczyna) - fajnie jakby była nawigacja, lecz nie jest to wymóg konieczny - 5 drzwi - wspomaganie - rocznik >=2010, im młodsza tym lepiej - Silnik 1.9 dCi, 2.0 dCI - o ile wystarczy kasy - (1.5 odpada, bo obecnie mam >150 KM w lżejszym aucie i po prostu potrzebuję dynamicznego auta), ew. jakaś mocniejsza benzyna - kolor najlepiej czarny (byle nie srebrny) Oczywiście chciałbym, żeby auto było bezkolizyjne. Wolałbym unikać aut poleasingowych (wiadomo jak ludzie jeżdżą "służbówką"). Co myślicie o ogłoszeniach: Odnośnik 1 Odnośnik 2 Czy za 35 tys można dorwać megankę z powyższym wyposażeniem czy będzie to ulep z 3 i przystanku? Pozdrawiam Czemu porzyciłeś myśl o RSce - właśnie sie rozglądam za Autem może nie RSce ale w tej wersji 170 km KM. Co takiego Cię zraziło w tym właśnie modelu. Pozdawiam Edytowane 5 Maja 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi