rise Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam wszystkich, Nie moge nigdzie wyszukac z jakim momentem ma być przykręcona śruba kzfr ? oraz czy jej poluzowanie do odkręcenia powinno (wg mnie tak) nastąpić na spiętym rozrządzie. Nie wiem jak mocno jest dokręcona a nie chciałbym sprawdzać możliwości blokad... : ) Będę wdzięczny za pomoc. megane II 1.6 16v Pozdrawiam Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rise Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) Dzięki, niestety nie mam takich bajerów : ) mam nadzieję w takim razie, że dobra przedłużka z wciśniętym hamulcem da radę.... ale skoro piszesz o tym kluczu to zakładam, że moment 100Nm może być słuszny... Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi