kowalikd Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam, mam taki problem po włączeniu wycieraczki tylnej nie można jej wyłączyć, mimo tego, że pokrętło jest na 0 to ona i tak działa, jaka może być tego przyczyna? Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 U mnie tak było po wymianie BSI. Po podłączeniu CLIP i ustawieniu w BSI wycieraczka działała normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalikd Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 kolego a co to jest to BSI i ten CLIP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 BSI-moduł komfortu,CLIP-urządzenie do diagnozowania,servisowania elektroniki sam.Renault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalikd Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 a możesz mi więcej powiedzieć o tym module, gdzie to jest jak to wymienić itp? ja na razie odłączyłem wycieraczkę z wtyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 BSI jest po lewej koło kolumny kierowniczej (z bezpiecznikami) Nie ma potrzby wymieniać. Trzeba podłączyć pod CLIP i pewnie zrobić adaptację wycieraczki. U mnie tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalikd Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 a gdzie to robiłeś? w serwisie? ciężko będzie mi znaleźć kogoś z tym programem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Mam znajomego elektryka. Zrobił mi adaptację za 50zł (koszt podłączenia) Tu na forum koledzy też mają Clip. Może ktoś w okolicy się trafi, popytaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi