Skorpioniks Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Siemka mam pytanko może głupie ale nie znalazłem żadnej odpowiedzi. Mam w Reni regulacje ustawiania kierownicy Renia z 98r silniczek 1.6e. Oczywiście odciągam tą łapkę pod kierownicą i mogę przesuwać dół góra. I tu moje pytanko czy kiera ustawia się tylko w pozycji max do góry i max w dół?, czy mogę ją ustawić np w połowię??. Chce nadmienić że gdy próbowałem ją ustawić w połowie nie można było do końca schować tej łapki. Chowa się ona tylko w położeniu max góra max dół. Mam nadzieję że wiadomo o co chodzi. Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez Skorpioniks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Powinna blokować się w każdym pośrednim położeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpioniks Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Znaczy może nie wytłumaczyłem do końca. Blokuję się "nie rusza" w każdym położeniu, ale ta łapka nie chowa się wtedy "nie chowa się cała". Chowa się tylko w max górnym położeniu i max dolnym. Więc nie wiem czy musi się chować czy też nie. Nie chce popsuć czegoś :) Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez Skorpioniks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Powinna się schować tak samo w każdym położeniu. Jeśli nie ma chęci to pomaga minimalny ruch kierownicą do góry i na dół w czasie jej zatrzaskiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpioniks Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Aha ok to spróbuję jutro wziąć i poruszać może faktycznie da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi