skajt Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 (edytowane) Witam, Mam zamiar założyć głośniki 160mm w drzwiach z przodu ale nie wiem jak mam się za to zabrać i co potrzebuje do przerobienia istniejących drzwi. Wiem oczywiście że obecne głośniki mają 130mm. Mam standardowe nagłośnienie renault z 4 dwudrożnymi głośnikami. Edytowane 11 Maja 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Było... Bez mocnego rzeźbienia boczku się nie obejdzie... Trzeba praktycznie całe miejsce od nowa wyrzeźbić, żeby to jako-tako się trzymało, ogólnie MII to niewdzięczny samochód do CA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Kolega pyta o wymianę głośników w Megane III (3) :) a nie w dwójce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 A to zwracam honor i się nie wypowiadam - nie robiłem - nie mówie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi