robkoms Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Witam Kupiłem renault megane cupe z 2001 r i na wyświetlaczu środkowym nie wyświetla mi się temperatura zewnętrzna (wyświetla się tylko godzina i dane z radia). Czy nie we wszystkich wersjach jest ona wyświetlana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 A masz czujnik na prawym lusterku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robkoms Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 A jak to sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shu90 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Zrób zdjęcie tego wyświetlacza bo wydaję mi się że temperaturę pokazuję jedynie na takim malutkim "zegarku". Czy masz czujnik, sprawdzisz patrząc od spodu lusterka prawego czy wystaję taki "cycek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robkoms Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 mam taki czujnik pod prawym lusterkiem. foto wyświetlacza dołączę później ale to jest standardowy wyswietlacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 standardowy wyswietlacz. Standardowych to było chyba z 9, plus do tego sam zegarek i zegarek z temperaturą. O którym mówimy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robkoms Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 ja mam wyświetlacz na którym wyświetlają informacje z radia, godzina i chyba powinna wyświetlać się temperatura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi