Mariusz76 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Witam w moim Megane II znikł piktogram wiatraczka na wyświetlaczu klimatronika . Czy miał ktoś podobny problem Pojawia się tylko przy manualu , po włączeniu AUTO znika a nawiaw działa Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamoSk Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 To właśnie chyba tak powinno być (przynajmniej ja tak mam), manualne sterowanie - jest wiatraczek, klimatronik - brak (automat steruje prędkością) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irex Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Nie ma symbolu wiatraczka na klimatroniku,chyba że ręcznie zmienisz jego prędkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz76 Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Serdeczne dzięki za odpowiedz . Myślałem że coś nie tak bo mam jeszcze LagunęII FL i tam jest zwwsze czy auto czy manual Jeszcze raz pozdrawiam i dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi