coldzik Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Witam, Mam bardzo duży problem ze znalezieniem informacji odnośnie wyposażenia Scenica II, który niedawno zakupiłem. Scenic jest z rocznika 2004 (wyprodukowany w 2003) i pochodzi z Francji. VIN VF1JMRG0631502964. Nie wiem po prostu co było w standardzie, a co zostało dołożone przez poprzednich właścicieli (jestem drugim właścicielem w PL). Jakieś dekodery VINu pokazują, że to podstawowa wersja. Z rzeczy, które mogę wymienić i wiem, że są: - Panoramiczny dach - Skórzane fotele - Nawigacja - Panel środkowy na przyciski (widziałem, że były też na pokrętła) - Lakierowany panel środkowy - Ksenonowe reflektory - Elektryczne szyby oraz lusterka (wraz ze składaniem) - Czujnik deszczu - Klimatyzacja - Podwójne wydechy - System bezkluczykowy I pewnie sporo jeszcze elementów, ale to powinno wystarczyć Z góry dziękuję za odpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Proponuje zarejestrować się na stronie renault.pl. Tam będzie pełny wykaz wyposażenia seryjnego i nie tylko. Problemem może być język francuski, ale myślę, że google da rade. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Jakieś dekodery VINu pokazują, że to podstawowa wersja. To nie jest wersja podstawowa, tylko jakaś wyższa.W standardzie nie było panoramicznego dachu, ksenonów, HandsFree i składanych lusterek. Pewnie masz jeszcze czujniki cofania? Wszystko można było dokupić w pakietach. Ogólnie masz wersję Scenic II PhI. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coldzik Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Dzięki Panowie! Zarejestrowałem się właśnie na renault.pl tak jak radził damiar i faktycznie wszystko jest wyszczególnione - teraz tylko wrzucić do translatora i zapoznać się :) Dzięki jeszcze raz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi