rav_85 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 (edytowane) Witam w mojej lagunie ucieklo jakies 2,5 litra plynu chlodniczego. Mam pytanie co moze byc przyczyna? Czy moge z tym jezdzic. Zrobie to ale narazie duzo pracuje i nie mam czasu. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 24 Maja 2014 przez aston76 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Uszkodzony gdzieś przewód układu chłodzenia, uszkodzona uszczelka pod głowicą, cieknąca chłodnica, itd i itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_85 Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 jak uszczelka to mialbym jakies ubytki na mocy silnika itp ? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki, 5.7 - ortografia i logika wypowiedzi P_r_z_e_m_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Niekoniecznie, mogą być problemy z rozruchem, odpalaniem silnika, różnie to wygląda. Ubytek 2,5l to dużo ubytek, obstawiam raczej na wyciek z chłodnicy lub na wężach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_85 Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 (edytowane) rozruch ok,nic nie wskazuje np ma uszczelke pod glowica :) obstawiam jakies weze :) albo uszczelniacze np przy termostacie Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki, 5.7 - ortografia i logika wypowiedzi Oj zdaje się, że będziemy się gniewać P_r_z_e_m_o Dodano: 27 maj 2014 - 21:08 Panowie :) chłodnica sie skończyła, któraś rurka przegniła :) mozna zamknac post :) Edytowane 28 Maja 2014 przez aston76 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi