majekmks Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 W dniu 7.12.2020 o 22:03, tatarka napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Podbijam temat, ktoś może pomóc? Mam Megane 2 Grandtour 2003 1.6 16v język holenderski. Oczywiście próbuje na język angielski, choć to bez znaczenia, bo no data jest w 2 ostatnich linijkach. Próbował kilkoma elmami i programami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Jak masz elma 327 to czemu nie zmienisz języka w liczniku programem ddt4all lub ecutweaker. Kilka kliknięć i język zmieniony na angielski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majekmks Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 W dniu 23.01.2022 o 08:17, aniewa napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Nie zmieniłem, bo nigdzie o tym nie doczytałem, pierwszy jesteś w tym temacie, ale dzięki za radę:) Po odłączeniu akumulatora język się zmienił na angielski co mnie zdziwiło. Dzięki wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi