stanleus Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Witajcie. Próbowałem dziś przez Scanmastera połączyć się z meganką. Niestety wyskakiwał błąd, że nie może połączyć się z ECU i niestety lipton. Kiedyś połączyłem Megi z C-DIFem i poszło bez problemów. Nie wiem, czy ja nie umiem obsługiwać programu czy inny powód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 (edytowane) canScanmaster nie łączy się czasem po OBD ? W M I PH I masz jedynie KKL Edytowane 7 Czerwca 2014 przez TheOktik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanleus Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 (edytowane) niby gniazdo jest w standardzie OBD 2. Kabel był standardowy OBD 2 Edytowane 6 Czerwca 2014 przez stanleus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal98 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Scanmaster działa z kablem ELM327 i łączy się po linii CAN. W Megane I phI jest KKL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanleus Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 (edytowane) co działa z kkl prócz DDT2000? Jaka jest nazwa protokołu do komunikacji ? Edytowane 7 Czerwca 2014 przez stanleus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal98 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 DDT2000 to oprogramowanie do samochodów marki Renault i Dacia. Potrzebny jest interfejs VAG KKL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi