soldier79 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Witam, po przestudiowaniu instrukcji obsługi nawigacji poddaje się, nie wiem o co kaman. Problem w tym, iż pomimo faktu, że w nawigacji są zainstalowane głosy lektora to po zadaniu trasy słyszę tylko radio. Nawet, gdy usiłuję przeprowadzić test lektora to jest cisza. Poza tym nawigacja śmiga aż miło. Czy ktoś spotkał się z czymś podobnym? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandzii Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 (edytowane) Nie wpinałeś czegoś w instalacje radia? ja miałem podobnie jak ty ale ja wsadziłem zestaw głośnomówiący parrota i od razu nawi przestała gadać.Po wyjęciu wszystko wróciło do normy Edytowane 20 Czerwca 2014 przez bandzii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Nieaktywna nawigacja w radiu przełącz rado na wejsce dzwięku zewnętrzne i powinien być dzwięk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soldier79 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Dzięki za podpowiedź ale po przeszukania menu radia takiej opcji nie znalazłem, gdzie tego dokładnie szukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Clipem aktywujesz navi w radiu , a jak przełączysz na AUX to jest dzwięk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soldier79 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Nie ma nadal dźwięku, umówiłem się na sobotę do serwisu i mają mi to zdiagnozować/naprawić w ramach gwarancji. Temat załatwiony, wymagana była poprawa instalacji elektrycznej i upgrade softu u Pietrzaka w Świętochłowicach. Edytowane 30 Czerwca 2014 przez soldier79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi