gres Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Co sądzicie o takim podłokietniku, oczywiście do wersji z mechanicznym ręcznym http://allegro.pl/podlokietnik-renault-scenic-iii-3-model-armrest-i4355683089.html ? Czy ktoś może ma coś takiego. Niestety w sieci nie znalazłem żadnego zdjęcia z takim podłokietnikiem zamontowanym w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fourier Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Znajomy miał coś podobnego. Wygląda w samochodzie jak chińszczyzna i zaraz rzuca się w oczy. Nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gres Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 To nie ciekawie! Co ja teraz z ręką zrobię? W Merivie miałem szeroki podłokietnik mocowany do fotela i było to bardzo wygodne w trasie. W mieście tylko przeszkadzał, ale można go było odchylić i wtedy znikal miedzy fotelami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 To nie ciekawie! Co ja teraz z ręką zrobię? Położysz na kolanie partnerki :D Przecie scenic III powinien mieć podłokietnik - chyba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Jak jest wersja z ręcznym manualnym to nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gres Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Są nawet wersje z elektryvznym ręcznym i bez podłokietnika, ale wtedy łatwo pewnie oryginał założyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 No właśnie... robił to ktoś? Bo być może mnie to czeka w niedalekiej przyszłości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi