CzEkCzEk Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Witam moze gros sie orientuje ile wchodzi do ukladu czynnika klimy silnik 1.6, 16V K4M jak dzownilem do servisu reno to babka mi powiedziala ze 700g cos mi sie wydalo ze malo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 CzEkCzEk, prawdopodobnie ta babka ma rację, mi też powiedziano, że 700 gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzEkCzEk Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 a to spoko dzieki za informacje pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Potwierdzam wchodzi 700g + olej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi