lalunia37 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 (edytowane) Witam, zakupiłem niedawno Scenica II z 2003 roku i niestety braknie paru detali i zastanawiam sie czy mozna dokupic to osobno. Mianowicie chodzi o taki pierdół trzymający podpórkę maski gdy jest zamknięta oraz jedeno z mocowań pokrywy akumulatora. Chodzi o to po lewej stronie z przodu. Nie wiem czy wystarczająco jasno to wytlumaczyłem. Jak co to podeślę zdjęcia. Czy takiego czegos trzeba szukać tylko na szrocie czy gdzieś można to kupić osobno? Pozdrawiam Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 5 Lipca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 plastik do podpórki kupisz w ASO. co do pokrywy akumulatora - o taką spinkę chodzi? http://allegro.pl/spinka-blaszka-montazowa-ford-lancia-mercedes-seat-i4358794446.html P.S. nie zjadaj liter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lalunia37 Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Ta spinka jest. Chodzi o to mocowanie z drugiej strony. Tam jest miejsce jakby na kwadratowy kołek czy coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 taki kołek wkłada się z przodu, do pasa przedniego. kup sobie zwykły plastikowy kołek, średnica chyba 8 albo 10 mm (zmierz) i zamocuj. ja tak zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lalunia37 Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 (edytowane) Ok, dzieki wielki. Po weekendzie bede działał. Edytowane 5 Lipca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi