HAMAS Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Witam Proszę o rade ,w mojej megance 1,9 dci 2002 r po włączeniu kierunku prawego raz na 10 zadziała, lewy działa bez zarzutu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzech Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Witam , mam podobny problem w Megane 1 kierunki działają dobrze ale jak nacisne hamulec to nie pali się prawy przedni i tylni kierunek tylko się żarzy podejrzewam jakieś zwarcie tylko gdzie go szukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 HAMAS, u ciebie bym sprawdził przekaźnik i przełącznik zespolony bardziej stawiając na opcję przełącznika grzech, dla ciebie :( zacznij od przeczyszczenia mas idących do lamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu PW Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 grzech, moim zdaniem to nie masz zwarcia tylko słabą masę w jednej z tylnich lamp, trzeba oczyścić wszystkie styki w kostkach lamp i przy żarówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAMAS Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Byłem u znajomego elektryka i naprawił przełącznik kierunków ,mówił że to w renówkach norma . koszt 40zl i jest jak nowy. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi