toxicnoise Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Witam wszystkich nasuwa mi się pytanie posiadam silnik f7r 2.0 16v 147 km i chcę go przerzucic do drugiej meganki DIESEl, i tutaj atwzaczyna sie problem z elektryka i moje pytanie brzmi czy starczy jak zmienię jedna wiazkę elektryczna co jest przy silniku czy muszę cała instalację elektryczną przeżucać ,lub proszę o jakies dokladne linki do schematów elektrycznych Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki, 5.7 - logika wypowiedzi i ortografia P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Całą przednia instalacja elektryczną, zawieszenie, skrzynię biegów, hamulce. Dojdzie jeszcze do tego pompa paliwowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 ...i licznik. Obrotomierz od diesla jest wyskalowany do mniejszej prędkości obrotowej (prawdopodobnie, chyba że są identyczne, tylko w dieslu dochodzi tylko do 3/4 skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi