makin23 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 (edytowane) Witam przedłużałem umowę o Neostradę i dostałem w prezencie tablet FunTab 8 potrzebuję teraz kupić odbiornik sygnału GPS żeby tablecik mógł jako nawi pracować ale na alledrogo nic nie znalazłem może wy coś doradzicie . Dodano: 10 lip 2014 - 19:43 ? Edytowane 10 Lipca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 ja kiedyś miałem telefon z symbianem i łączyłem go z odbiornikiem GPS za pośrednictwem bluetooth-a. Odbiornik Nokia LD-3W - całkiem fajnie się spisywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciekawska.forumowiczka Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Moja kuzynka miała właśnie ostatnio bardzo podobny problem i sobie nie poradziła zbytnio :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Ja zakupiłem sobie breloczek i powiem szczerze, nie spodziewałem się, że tak to będzie elegancko działać. Satelity znajduje w ok. 3 s, a ustalanie pozycji zajmuje mniej niż 30 s (z zimnego startu). Ciepły start, to ok. 2 s do ustalenia pozycji. Bateria trzyma ok. 8h (nawigowania), ale do zestawu była dołączona ładowarka.Ponadto, bez problemu działa z telefonem (na Symbianie i Androidzie). Wyhaczyłem to cudo za 50 zł z przesyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi