grenek9 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Witam. Zamierzam rozpocząć przygodę z Megane. Proszę o rzut okiem na ten egzemplarz: http://otomoto.pl/renault-megane-lift-2-0-dci-150km-skora-alu-118-tys-km-C33354669.html Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 tylne lampy od modelu przed fl, więc pewnie składany po kosztach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gielar Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgadza się. Lampy z tyłu bezczelnie wsadzone z modelu przed 2005, na klapie bagażnika w prawym dolnym rogu brak napisu renault więc coś tam było na rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polokokt Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Nawet w aukcji nie ma że jest bezwypadkowy,więc na 100% jest.... A wszystkie Meganki II phII miały takie napisy Renault na klapie? Bo ja oglądałem też taką poliftową, pomierzyłem miernikiem, obejrzałem spód , wszystkie łączenia.... totalnie nie ma się do czego przyczepić. A napisu Renault brak. Jest tylko Megane na środku. W powyższym przypadku te lampy tylne rzucają się w oczy, więc naprawa na elementach, które były akurat pod ręką albo w dobrej cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grenek9 Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Dzięki za pomoc. A inne elementy oprócz tyłu? Czy boczne listwy na drzwiach bez oznaczenia silnika to norma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziab Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 ..brak oznaczenia silnika na listwie racja, u mnie w 2006 jest, jak szukasz ideału to oddam moją za dwie dychy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi