EnD Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 (edytowane) http://www.allegro.pl/renault-megane-r26-f1-team-orginalny-stan-nie-rs-i4441000702.html Ktoś może zna samochód, lub też jest w stanie coś o nim powiedzieć? Zastanawiam się też, czy jest sens zamiany na starszy samochód niż mam aktualnie, ale znów z mocniejszym silnikiem... Jednak coś do tej meganki spowrotem człowieka ciągnie. Edytowane 29 Lipca 2014 przez EnD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Wygląda sesnownie, nie ma co nawet porównywać punta do tej megany, mimo że to abarth, megane, silnik, prowadzenie, wszystko za megane, to prawdziwy dzikus :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Felgi są lakierowane na jakiś dziwny kolor - powinny być w antracycie. Wygląda na zadbane - cenowo właściciel nisko je ceni bo porównywalna wersja za granicą kosztuje od 40 tys zł w górę (a gdzie do tego jeszcze opłaty za sprowadzenie?) P.S. ABS jest niewyłączalny, ESP/ASR aktywuje się z powrotem bodajże po przekroczeniu 180km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 (edytowane) Mam zdjęcia od właściciela od razu po sprowadzeniu /Francja/ - wymieniane lewe nadkole, maska, przedni zderzak, wymienione jeszcze we francji Francji, w polsce Polsce polakierowane. Sugeruje mi to stłuczkę i to, że samochód dostał w lewy przód. Sprowadzane było na przełomie roku 2013/2014 (data w EXIF'ie zdjęc po sprowadzeniu to 2013-12-29) Mam VIN samochodu od właściciela, ale jeszcze szukam możliwości żeby go zweryfikować.. Rocznik i przebieg mnie nie przekonuje za Megane, dwa lata starsze auto i 30tyś więcej przebiegu :) Jak też w Punciaku doskonale wiem co jest grane, i wszystko co było "nie tak" doprowadziłem do poprawnego stanu ;) Auto chcę używać na codziennie dojazdy do pracy (90% autostrada), po zakupy, ale też na _sporadyczne_ wypady na tor, czy kjs, czy czasami na jazdę spod świateł do świateł. Brak czarnych obwolut w lampach - to oryginalne tak mogło mieć, i tylko wersja z ksenonem miała ciemne lampy? ESP/ASR aktywuje się z powrotem bodajże po przekroczeniu 180km/h he he, uważam że to dobrze, gorzej jakby włączał się od ~30. Edytowane 29 Lipca 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Tak - ta wersja xeny miała w opcji i tu ich nie ma. Jak była zmiana zderzaka, błotnika i maski to nie była stłuczka bo tam naprawdę trzeba się postarać by maska tez dostała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Czyli jak poszła maska - duża szansa że poszły tez poduszki i już ich nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi