piotrek79 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Ponieważ w tym roku zrobiłem prawo jazdy kategorii A i zacząłem przygodę z motocyklami mam do was pytanie czy jest nas tu więcej :) . Od maja samochód wyprowadzam tylko kiedy muszę (wyjazd z rodziną, deszcz). Czym jeździcie, gdzie itp. Aktualnie mam Hondę Hornet, jeżdżę nią głównie po mieście zaoszczędzając mnóstwo czasu na staniu w korkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-mil11 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Ja jestem motocyklistą w zawieszeniu :). We wrześniu ubiegłego roku sprzedałem Kawasaki GPZ 500, którym jeździłem 5 lat. Praktycznie zdażało się nawet 10 miesięcy jazdy w jednym roku. Z obecną żoną, a jeszcze wtedy narzeczoną byliśmy na dwóch kołach na Litwie, w Zakopanem, w Szczawnicy, na Słowacji. A tymczasem powoli zbieram na Suzuki SV650S lub jakiś turystyk typu Suzuki Varadero. Ehh, pojeździło by się. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek79 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Fajne traski robiliście. Z racji małych dzieci u mnie takie podróże raczej odpadają - w ostatni weekend pierwszy raz zabrałem żonę na przejażdżkę i wyszło 200 kilometrów. Spodobało jej się, ale na razie nie ma mowy o dłuższych wypadach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piot_rek Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 A ja dopiero chcę zacząć przygodę z moto i myślę nad kupnem tego cięcie Kolega chce mi swój odsprzedać. Myślicie, że warto mi go kupić na sam początek ? Regulamin dodawania zdjęć P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 (edytowane) Heloł, Skoro tak to i ja się dopiszę Obecnie dosiadam takiej gadziny Edytowane 30 Sierpnia 2014 przez pawelp2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megan92 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Jeśli skutery też się liczą to wchodzę do grona :) Suzuki AY50 WR "Katana" Mam go ponad 9 lat, przejechane ponad 6,000 km Jeżdżąc przeważnie w wakacje. Nigdy nie byłem nim w trasie ale to się zmieni. :) Marzenie to Suzuki DL650 V-storm. turystyk typu Suzuki Varadero Varadero należy do Hondy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Varadero należy do Hondy Powiedziałbym, że Varadero to jest Honda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 (edytowane) Mnie się spodobało dokładnie tydzień temu takie coś, widziane na paradzie przed rozpoczęciem Pikniku Country w Wiśle: I jeszcze ciekawostka czyli tradycyjna Honda Goldwing ale posiadająca prócz swoich 2 kół jeszcze 2 dodatkowe. Po bliższych oględzinach wygląda jakby to była fabryczna adaptacja do motocykla wielośladowego. A były i inne potwory.... ogólnie było o co oko zaczepić. Edytowane 30 Sierpnia 2014 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi