locutus Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udało podpiąć mi się clipa. I mam taki problem z check emission. Co myślicie o błędach na tych zdjęciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 A co tu myśleć. Rzeczywisty stopień otwarcia nie odpowiada zadanemu i stąd błąd. Wymontować, wyczyścić, założyć. Ewentualnie wymienić na sprawny egr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locutus Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Do tej pory używałem DDT 2000 i dla mnie to na razie czarna magia. Łatwiej chyba ruska upić niż wyjąć ten EGR. Dodano: 16 sie 2014 - 18:04 A jak się kasuje błędy w clipie? Po wyczyszczeniu chciałbym go wykasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Po lewej stronie klikasz ten trójkąt z wykrzyknikiem, pod błędami po prawej stronie jest przycisk do kasowania błędów (akurat na Twoich screenach tego nie widać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locutus Opublikowano 7 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Panowie jeszcze jedno. Pomierzyłem sobie rezystancję na pinach i coś mnie zastanawia. Między pinem 1 i 5 mam 8 omów tak jak być powinno. Jednak między 2 i 4 jest 2.8 kilo oma a powinno być 4 kilo omy. Ale tolerancja pokazuje 40% czy to nie za duża rozbieżność?Zawór egr.pdf Dodano: 07 wrz 2014 - 21:49 Nie uwierzycie co mi się przytrafiłem. Miałem ciągle komunikat "check emissions" i auto nie mogło przekroczyć 3000 obrotów. Będąc u teściów wymieniłem filtr powietrza i wszystko wróciło do normy. Czy to możliwe by filtr był za wszystko odpowiedzialny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 myślę że to zbieg okoliczności, albo przy okazji może ruszyłeś wtyczką/wiązką od przepływomierza - może gdzieś brakowało styku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi