banQier Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Witam Mam podobny problem z wyświetlaczem od radia, na wyświetlaczu pojawiają się paski i zniekształcenia cyfr oraz liter. Czy firma El-cars wciąż zajmuje się naprawą wyświetlaczy? Ewentualnie prosze o namiary na jakąś inna firmę, która naprawia wyświwtlacze. Dodam tylko, że mój wyświetlacz to model AFFA3 nav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 no jasne że działa! http://el-cars.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banQier Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Witam Prośba o pomoc w tej kwestii - szukam firmy która naprawia wyświetlacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Wyżej podał mrarek link do nich więc jaki problem zadzwonić? No chyba że dzwoniłeś ale oni takich nie naprawiają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banQier Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 ? No chyba że dzwoniłeś ale oni takich nie naprawiają... no więc właśnie:( oni nie naprawiają wyświetlaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oxer973 Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 (edytowane) Co do wyświetlacza to u mnie po naprawie po kilku tygodniach dalej to samo, na razie jeżdżę jak jest. Edytowane 23 Maja 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi