sanfran Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Bawiłem ostatnio w Meksyku i dużo razy zauważyłem samochody z rombem na masce. Niestety było to zwykle na mieście więc nie mogłem bliżej auto pooglądać czym się różni i czy ma reflektory przednie symetryczne (standard tamtejszy) czy asymetryczne (europejskie - świecące na pobocze). Samochody te to dwa razy meganka 2 z krótkim tyłkiem, raz meganka 2 z bagażnikiem i bardzo dużo Renówek Kangoo (nie nissanów Kubistanów czy Mercedesow Citanów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 W Indiach natomiast wszystkie Dacie są pod marką Renault. Dziwnie brzmi Renault Duster. Klasycznych Renówek typu Megane czy Scenic nie widziałem. Co mnie zaskoczyło najbardziej to bardzo dużo samochodów Skoda Octavia i Superb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iparts Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 W Argentynie jest firma Sofasa która wypuszcza modele Renault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanfran Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 W Indiach natomiast wszystkie Dacie są pod marką Renault. Dziwnie brzmi Renault Duster. Dzisiaj rano po wyjściu z lotniska w Luandzie (Angola) w oczy rzuciła mi się renówka SANDERO jako TAXI, więc ustrzeliłem pojazd. Po za tym jeszcze mnóstwo Dusterów (też renówek). I to na tyle z Europejskimi nowymi autami, reszta tego co jeździ to azjatyckie wynalazki (Kia, Hyunday etc). Dodano: 07 lut 2015 - 22:50 Tym Razem Brazylia. Renówek tu nie jest dużo ale firma chce być obecna ponieważ reklamuje się na miejscu przemarszu grup karnawałowych: Po Brazylii jeżdżą Renówki: Sandero, Logan, Duster oraz czasem mignie Fluence. Nie widziałem europejskich modeli takich jak meganki, clio i sceniki. Również nie rzuciła mi się w oczy żaden dostawczak z rombem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volfeer Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Renault Logan są już nawet Na Ukrainie, więc nie trzeba jechać na inne kontynenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanfran Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Ale można :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabbou Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Znajomy z Argentyny widział RS'a na ulicy ostatnio.. ale czy to był krajowy model, to już nie wiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanfran Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Kolejna wizyta w Afryce, tym razem w Nigerii. W kraju tym jeździ wszystko co ma koła i trwałość; samochody francuskie chyba nie zaliczają się do jednej z powyższych kategorii; ze starych renówek widziałem jednego scenica PH1. Poza tym posucha jeśli chodzi o samochody z rombem. Widziałem natomiast przedstawicielstwo Renault w Lagos (największym mieście Afryki) i może to tłumaczy ustrzeleniem jedynego egzemplarza w miarę nowego Duster'a. Generalnie sprawa wygląda tam tak, jeśli masz pieniądze, to musisz się pokazać. Nowa renówka budżetowa nie jest czymś budzącym zachwyt więc lepiej kupić używane auto z wyższej półki w tej cenie. Tutaj taki krótki filmik pozwalający się zorientować co tam naprawdę jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 bałagan w tym Lagos, jak się czasami naoglądam takich filmików w sieci to przestaję narzekać na polskie warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 A wracając do tematu: Nissan Terrano to Dacia Duster. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Nie, Terrano, to Ford Maverick. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 https://autokult.pl/5061,nowy-nissan-terrano-dacia-duster-po-operacji-plastyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi