DeRak Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) Witam, serdecznie. Nie znalazłem odpowiedzi na mój problem. Podczas wymiany przegubu na lewej półosi. zauważyłem że w wewnątrz półosi na jej końcu od strony skrzyni biegów gdzie jest ten trójramienny element jest taka blaszka która jest uszkodzona. Moje pytanie jest czy jest to jakiś rodzaj uszczelnienia aby olej ze skrzyni nie dostawał się do środka półosi, i czy jest szansa aby do uszczelnić bez wymiany całej osi. Pozdrawiam Edytowane 10 Września 2014 przez DeRak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Poniżej zdjęcie takiej półosi i tej dziury. Niby gdzie to zdjęcie? Dałeś link do wyszukiwarki, która pokazuje wszystkie znalezione fotki pod hasłem półoś megane.Poza tym przypominam obowiązku korzystania z hostigu forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi