Matys0 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Panowie pomocy, gdzie dostane taką "spinkę"? Jest z 10 sklepów motoryzacyjnych w moim mieście a nigdzie tego nie mają i nawet nie wiedzą gdzie można to dostać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Podaj wymiary otworu, długość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matys0 Opublikowano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Otwór 3mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) Do deski rozdzielczej nakrętka plastykowa nr kat. 7703046141 czy inna końcówka 143. W ASO renault kosztuje ok. 4 zł sztuka. Edytowane 16 Września 2014 przez airbites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matys0 Opublikowano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Kolego tylko byłem w aso i facet powiedział że tego nie mają :/ Na pytanie "produkujecie samochody a nie macie części do niego?" popatrzył na mnie jak na debila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubzz Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Poszukaj tutaj http://www.romix.pl/ a potem po kodzie powinieneś znaleźć na znanym portalu aukcyjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matys0 Opublikowano 17 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Wielkie dzięki koledzy, już mam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi